SayeMom Ipekgulll güzeldi şükür ben cekmedim zorluk zayıf okdugumdan 57 ile girdm doguma 52 ile cıktımm🥲
SayeMom Ipekgulll yürüyüşü kiloya bagliyorum ayağa kalktımmı dikişler aşağı sarkıyo göbeğimde olsaydı cok ağırlık olur canım ynardı diye düsünüyorum🤷🏼♀️😩
Busranurtopal SayeMom Kız daha yeni konuşuyorduk senden gaza geldim ben de sezaryen olcam demiştim 🤣 Ay ne ara doğurdunnnn. Maşallah sana çok sevindim 🧿🧿🧿🧿🧿
SayeMom Busranurtopal yaaa teşekkür ederim canım benimmm valla dogurdum pıt diye 2-3 saatte sezeryanla 😆
Selin15 SayeMom ayyy hayırlısı olsun darısı bizlerin başına .Allah analı babalı büyütsün. Umarım acı kalmamistir.
bilges SayeMom benim çok zordu şimdi 2. ye az kaldı 35 haftaligiz.. düşününce moralim bozuluyor.. vala bünye meselesi bence tabi. 2 adim atmıştım ben ilk ve sondayı çektikten somra 2 3 ıdrarimi aglayarak yaptim.. inşallah bunda böyle olma.z
SayeMom bilges o sondayı cıkarınca bende cişimi çok degişik bi hisle yapmıştım yurume olayıda sanırım uyusukluk gecınce acı artıyor bendede hafif yanma basladı sağ sol uclarda
SayeMom Busranurtopal sadece yuturken bas ve bitiş kısımları yanıyo o kadar dkşşlerimde onun dışında Allaha sukur ıyıyımm
SayeMom Bbusraa_ yok o kargasanın içinde anlamıyosun bile acıymıyormuşş cidden kelebek iğne gibi kağıt gibi ince
Busranurtopal SayeMom Çok sevindim canım benim sağlıkla büyüt bebisini inşallah 💗💗 hemoroitlerde var mı sıkıntı? Doğum etkiledi mi
SayeMom Busranurtopal sezeryan oldum canım doktorum dogumdan sonra antibiyotik ağrı kesici vitamin ve ishal surubu yazmış aşırı iyi geliyor bağırsaklarım bosaliyor gece iciyorum sabaha hicnişeyim kalmiyor
Damli gulumse0611 ilkinde koymadılar bakalım ikinci sezeryan olacak koyacaklar mı bazı kişilere koyuyorlar bazı kişilere koymuyorlarmış neye göre yapılıyor acaba