gurbetcikizii merhaba arkadaşlar ben 39. haftamdayım ve doğumuma sayılı günler kaldı ve merak ettiğim bişey var çünkü ilk gebeliğim ve doğumum 🙈 kesi ve dikiş acıyormu yada hissediyormusunuz az’da olsa bi ağrı yada acı oluyormu acaba merak ediyorum 😅
Tiredmother gurbetcikizii ben doğumdan çok kesi ve doğum sonrası dikiş yüzünden lohusa depresyonuna girdim. Kesi acısı hissedilmiyor ama bebek doğduktan sonra kısa süre anestezi isteyip bayılttırabilirsin kendini 10 - 15 dakikalık bi işlem o işlemde baygın olmak en iyisi. İlk doğum cahilliğime geldi doktorumda söylemedi ama ikinci doğum için şimdiden söylüyorum doktora
Caglarass gurbetcikizii Kesi hiçbir şekilde hissedilmiyo o an ki sancıdan, dikiş için de uyuşsun diye iğne yapiyolar sadece his var acı yok 😊
Zeyyyn gurbetcikizii 5 dikiş atıldı bebek rahat çıksın diye kesi attı doktor hiç hissetmedim iğne vuruyor oda sinek ısırığı gibi ama ben yatamdm için dikişlerim çok geç topladı olursa yan oturmaya çalışın zorlamayın en güzel şey doğumdan sonra yüz üstü yatmak oldu ☺️