Dilanaka Kizlar benim sancim nstde baya bi cikti doktorum sasirdi hatta doguruyor musun bu ne diye. Bebek bas asagi 36 da donmustu suan 39+2 oldum ama kanala girmemis. O sanciyla girme ihtimali varmidir ki?
Eliffmeva Dilanaka sancıyla birlikte kanala oturabiliyomus bebişler duymuştum öyle Allah kolaylık versin canım
Damlamuratalparslan Dilanaka /2 cm açılma ve düzenli sancılarım vardı yinede suni bağladılar.suyum da o sırada geldi .ve bebeğim tam donmemisti doğum anında döndü umutsuzluğa kapılmayın çok oluyormuş böyle
Dilanaka Damlamuratalparslan cok aldiniz mi suniyi? Benim sancilarim cok cikti acilmam da bir cm bugun catı muaynesi oldum doktorum catımın iyi oldugunu esnek yumusak oldugunu soyledi ama kanala girmedigi icin bekliyorum oyle :) Sezeryan olmaktan korkuyorum hic istemiyorum cunku ☺️
Damlamuratalparslan Dilanaka 1 buçuk saate yakın aldim açılmam çok hızlı oldu ilk dogumumdu.saglikla gelsinler inşallah
Eliffmeva Yaa kızlar çatlıcam artık😂demin doktordan geldim o kadar yürüyüşe squata hurmaya böğürtlen çayına rağmen benim kız bana mısın demiyor daha kanala inmemiş🤦♀️🤦♀️
Eliffmeva Dilanaka hayir canım yaa doğurmadı daha 39 haftadayım bekliyoruz ama hiç bi belirti yok malesef🤦♀️🙄
Eliffmeva Durunbigeldim ben bu kış kıyamette yapıyorum yaa bugün şakır şakır yağmur yağıyordu eşinle çıktık🤦♀️yürürken dehşet acı oluyo ama sonra geciyo oturunca daha da girmezse yapacak bisey yok sezeryan yani🙄🙄
Durunbigeldim Eliffmeva bazı bebişler inatçıı😁amuda bile kalktım dönmedi. Bizim ki şuan da aşırı inatçı