Yenianneyimmm Bayanlar hamile olduğumu öğrendiğimde eşime sürpriz yapamadım dayanamayıp telefonda söyledim içimde kalmasın diye en azından cinsiyetini öğrenince sürpriz yapmak istiyorum ne önerirsiniz acaba ? 😍
Tugba6336 Yenianneyimmm ben sana hediye aldım demiştim . Açtığında bebeğimizin tulumundan renginden anladı ☺️
Elos deletedmom321 ay bana da öyle oldu sayılır. 😂 idrar testini evde sabah yapmıştım. Kalk kalk bebek geliyor dedim. O da yat o zaman daha da yatamayız dedi 😂😂 kan testini de sağlık ocağından o aldı bana haber verdi ☺️👪
Tunurr Ben hamile olduğumu öğrendiğimde eşim Yanımda yoktu akşam işten gelince bi kağıda testi yapıştırıp altına baba ben geliyorum yazmıştım şana işle ilgili bir zarf geldi deyip vermiştim ve videoya çekmişlerdi. Ama yine de tam istediğim gibi olmadığı için cinsiyetini öğrenirken sadece bi arkadaşıma öğrendirdim yani ben ne ultrasona baktım ne sonucu gördüm evi mavi pembe balonlarla süsledim pasta yaptırdım hazırlık yaptım arkadaşım da cinsiyetine göre bi balona o renkten pullar doldurup şişirtip geldi akşama aile arasında balonu patlatarak hep birlikte öğrendik süper bi anıydı hala videoları izleyip gülüyorum eşimle aynı anda öğrendik ama unutulmaz bi sürprizdi tavsiye ederim 🤗