zeytinkiz 34ferdadmrsy_ Kız oradaki bütün iyi doktor çkar çam sakuraya gitti. Çam sakuraya gitsene ben orda dogurdum 4.5 ay önce otel gibi özel hastaneden faha güzel 😇
asellmom 34ferdadmrsy_ sakın gitme ben Bi kere kadın doğuma gideyim dedim evimde çok yakın doktor bana ultrason la bakarken kafanı çevir dedi 😅😅😅 niye dedim corona sebebi ile dedi. Dedim ne alaka çam sakura pandemi hastanesi o bile böyle yapmıyor. Resmen senin çocuğunu senden saklayarak bakıyorlar 😅 ne resim veriyorlar ne bir bilgi 🤷
Elifpinar Aşırı ilgisiz doğum hanesi kasap gibi doktorları buz sorduğun soruya cevap vermez muhattap bulamazsın asla asla adım atmicagim bı hastane onermem
asellmom zeytinkiz canım eşin bebeğini tam olarak kaç dakika ve nerede gördü bende orada yapıcam çok güzel bir hastane ama eşim bebeği ben yanındayken görsün istiyorum o ilk anlarını görmek çok istiyorum
zeytinkiz asellmom ilk dogunca 15 dk alıyorlar bir daha yok. Yani 4. 5 ay önce öyleydi suan nasıl bilmiyorum. 🤷
34ferdadmrsy_ Cam sakurada bi arkadaşım var çalışan benim dogum yaparken çocugun kaburgasını kırmışlar birde kadını yanlış dikmişler şikayet olmuş baya bi o yüzden tereddüt ettim canım yoksa bende gittim oraya bi kaç kişi
zeytinkiz 34ferdadmrsy_ yani her hastanede olabiliyor böyle seyler özelde de olabilir 1 kişinin basına geldi diye senjnde basına gelecek değil. Benım arkadasım da birebşr anlattı sezaryana kanunıde içinde gazlı bez unuttular kız agrım var agrım var dıyor 20 gün sonra farkedildi tekrar ameliyata alındı da cıkartıldı. Bunlaar olabilir her hastane de hemde. Ama yeter ki Allah basa vermesin. Benşm ki tavsiye sadece sizin kararınız nerde rahat ve güvende hissediyorsanız oraya gidin tabii 😇
Cancan_1834 34ferdadmrsy_ 34ferdadmrsy_ haydarpaşa numune. Kanuni bunlar berbat zeynep kamili deneyebilirsn cnm