papatya981 ahilem sadece dışkı renginde değişme yapıyor koyulaşıyor kullanan herkes bunu söylüyor başka bir öyle görünen yan etkisi yok sizde etkimi gösterdi
atesneslihan1234 ahilem bende var o söylemediler butun mu iciyorsun yarimimi iciyorsun ya büyük baya ilac
Merveonay ahilem berbat derecede kabız yaptı çok su içmeme rağmen doktorum bıraktırdı ocean mummy kullanmaya başladım sıkıntı yok bunda ama decavit mahvetti beni
ahilem Sekerimmm evet ferrozinc kullanıyorum bende fazla kilo alımı yapıyordu çok fazla iştah acıyordu doktor bi süre bıraktırdı ama saç dökülmelerim arttı bırakınca biraz dirençsiz kaldım gibi hissettim
papatya981 sevgitekes bendeki kutunun üzerinde yemekten hemen önce yaziyor yemek yaparken iciyorum ama bazilarina tok yazıyormuş ben bazen unutuyorum farketmiyor yani 😄 bazen yemekten önce bazen yemekten sonra iciyorum
Senademir04 Bende mide ağrısı yapıyor kan ilacida kabızlık yapıyor aksı gibi kabız olmamam gerekiyor 🙄
Zuleyy Ben kullandım bi kac gün ödem yaptı bende bide bebegede kilo aldırıyormuş benimki zaten kilolu o yüzden bıraktım ama herkeste farklı reaksiyonlar gösteriyor tabi
sevgitekes papatya981 benimde yemekten önce yazıyor ama ben ilkinde tok kullanmıştım aklımda öyle kalmış inş bir faydası olmuştur
melsedd ahilem hem decavit hemde kan ilacı kullanıyorum affedersiniz tuvaletim aşırı kokuyor bilmiyorum sizde de oluyor mu Genelde hamilelikten kaynaklanan bir koku diyorlar ama bilemedim İlacın bir yan etkisini de görmedim.
Be77_35 İlk bir kaç gün mide bulantisi yapti bende ama diğer günler sıkıntı olmadı kişiden kişiye değişiyor etkileri