merveaykut Merhaba gebişler, 11+3 günlük gebeyim. Mide bulantımdan su içemiyorum sürekli limon yağı kokluyorum bulantıyı alıyo diye. Çözümü olan varsa yazabilir mi 😔 prilam da kullanıyorum
kahvesever__ merveaykut bahartlı yemeklerden yiyeceklerden uzak durun daha hafif şeyler tüketin çorba yağsız ayran salata ekmek 🥖 çubuk kraker gibi
AyseDerinAlya merveaykut cnm ne yapsam gecmedi sürekli serum alıyorum orda iyi eve gelince tekrar aynı kolumu kaldıracak halim yok içtiğim ilaçlar faydasız
Melikerva merveaykut bende prilam kullanıyordum zerre fayda etmiyor. Yok şunu ye yok bunu yut vs hiç birşey etki etmedi bende etmiyor da . Sadece şunu keşfettim midem de ki gaz bulantı yapıyor öğürsem bile rahatlıyorum son 2 haftada 3 kez bulantı serumu yedim o biraz rahatlattı 1 yudum su bile zehir geliyor. Eğer çok halsizsen acile git çocuk serumu zaten küçük birşey. Allah şifa versin dua edeceğim senin için de
Melikerva merveaykut birde midemi acısız az tuzlu (Kavaklıdere) şalgam suyu rahatlatıyordu günde max 1 bardak ama
Ahmet2121 merveaykut tuzlu limon yiyin ikincisi de sabah aç karna iki tane kuru fasülye yi hap gibi için inşallah şifa olur
Busraaaaaa__ merveaykut valla biz şuan 20+2 günlüğüz zofer diye bir bulantı ilacı verdi doktorum ağır bir ilaç ama onun sayesinde toparladım biraz bişeyler yiyebiliyorum kaç kez hastahanede yattım acilde ki serumlar bile belli bir süre sonra işe yaramadı yeni yeni toparladım kendimi yine kusuyorum ama eskisinden çok daha iyiyim
merveaykut Teşekkür ederim hepinize, doktorum prilam kullan demişti ama sonra sormadım sorucam yine, haftaya gidiyorum Dr.'a. Allah hepinize şifa versin 🙏🏻🙏🏻