pinkymoms Kızlar 37+4deyiiz Allah nasib ederse kızım olacak☺️ Genelde kız erken gelir derler ama bu ara hep duyduğum erkek erken gelir oldu sizce hangisiii😄
atesneslihan1234 pinkymoms oğlum çok uzun sürdü ya 43+4 mecburi sezeryan oldum bana kimse inanmiyo diyorum 43 hafta olamaz böyle şey dedi doktor beni dogurtan makinaya bi bakıyor 43+4 çok şaşırdılar dediler buna kalsa ohoooo 43+4 oğlan çok geç geliyo bence aksine kizlar 38 haftayken doğuyor hemen
Glsh14 pinkymoms Benim yigenim 41 de mecburi sezeryana aldilar daha gelmeye niyeti yoktu.benimde bir kizim olcak ne zaman dogacak merak ediyorum ama saglikla vaktinde gelsier🙏🥰
Cansuadaa pinkymoms benim kizim 41 e girmisti dogdugunda sozde kiz cocuklari erken dogar diyolar ama külliyen yalan😅
halilinannesi Bnde kızların 42 ye kadar gittiğini görüyorum çevremdeki kişilerden ama erkek ler geç gelir bildiğim bu sefer tam tersi olmuş heralde 😁bende 38+3 haftalığım oğluma ama ses seda yk hala
pinkymoms halilinannesi yaaa bende de hiç ses soluk yok valla 😄😄 kızlar erken gelir diye bide kendimi sanki haftaya doğurcakmış gibi şartladım ama üzülürüm geç gelirse bir an önce hayırlısıyla kavuşasım var artık🙈🙈😍
pinkymoms atesneslihan1234 dimii benim de bir tanıdığım iki yıl önce doğurması gereken günden tam 10gün sonra doğurmuştu oğlunu ama şuan 38lerde erkek doğuran analar doldu etrafım yahuu bende anlamadım gitti😄🙈
Glsh14 pinkymoms cinsiyeti yazmayi unutmusum yigenimde bir kiz bebekti.bizim daha yolumuz var 20 haftaligiz🥰
halilinannesi pinkymoms bnmde ilk sağ salim kucağımıza alırız inşallah 🥰🤲 çok heyecanlıyım blki ondan gelmiyordur oğluşum merak da bırakıyor bni😁🤗