anonimgelin Kızlar kocam hasta ateşi var naparsam geçer ılık duş aldırdım sirkeli soğuk suyla bezle bekletiyorum başka önerisi olan
Bebiscann anonimgelin ağrı kesici ilaç ver bide canım ama ateşi başka bişey düşürmez, neyi var çok geçmiş olsun
gurbetcikizii anonimgelin öncelikle üstünü örtmeyin ve alnına sirkeli su koymayın iyi değil diye duydum normak ıslak bez koyabilirsiniz, ılık bi duş alsın ve ateş düşürücü ilacınız varsa ondan içsin eğer düzelmezse serum yemek zorunda kalabilir
Zuleyy Gül suyu olabilir, ılık duş, çorapları sirkeli suda ıslat ayagına giydir üstünü örtme titrme gelir ince bi örtü ört camı ac biraz havalandır
Deletedmom154 gurbetcikizii emin misiniz?covidken atesim vardi 39 bucuk hastaneye gittiğimde parol ates düşürücü serum verdiler.
Aylinulu gurbetcikizii parol parasetamol içerir ve ates dusurucu ozelligi de vardir.insanlari bilmeden yanlis yonlendirmeyin
Minigin_annesi0 Üstünü örtmeyin ince kıyafetler giydirin. Sirkeli su falan yapmayın ateşi dışa vurmaz artarsa anlamazsınız başka da yapacak ne var bilemiyorum