nsli1234 Sol kaburgam o kadar ağrıyor ki acaba çocuk mu baskı yapıyor anlamadım ne yapabilirim gecmesi icin bu saate de doktoruma yazmak istemiyorum
guzelbebegimmmmm nsli1234 aynı yer ve aynı taraf benim de ağrıyor. Doktora gittiğimde poposunu dayıyor demişti
Terazi90 nsli1234 aynı şkayet bende de vardı doktoruma msj attım nst istedi ve kasılmam çıktı canım ilaç kullanıyorum şuan bence bi doktora danış sende
Buseyllzr nsli1234 bende 20.haftadayim sağ ve sol tarafıma yatınca gogsumun altı sıkışıyor resmen sırt üstü yatabiliyorum sadece 🤦
ilkm_22 Aynı problem bende de var bebeğimin ayakları orda ayağıyla baskı yapıyormuş sütyen takmıyorum dik oturmuyorum geriye uzanık pozisyonunda oturmayı tercih ediyorum
nsli1234 ilkm_22 bende de otururken bişey yoktu ama uzand yatagima gectim felaket bisey ya yatamiyorum
Ikinciyeanne @nsli1234 18 haftalığına 2 3 haftadır benim bile gohus altına kaburgalarımın aciyor yayılarak oturuyorum daha küçük ama
nsli1234 Ikinciyeanne bende 18+3 üm daha 1-2 gündur böyle ağrıyor ilkte önem vermedim ama bugün daha da arttı