seri4270 Başına gelen var mı acaba tuvalete girince farkettim tekrar peçeteyle silincede geldi sonra bir daha gelmedi
Sonayalp seri4270 27+2 hamileyim ben de sürekli geliyor doktorunuzla görüşün rahim ağzı ölçüsüne baksın. Eğer boyutta sorun varsa ilaç ya da iğneye başlarsınız Kontrole kadar dinlenin kendinizi yormayın.
blueberyy00 seri4270 doktoruna bildir yoksa iletişim kuracağın doktor acile git nişanda olabilir enfeksiyon kaynaklı da olabilir
seri4270 Sonayalp hemen aradım yatıp dinlenin bir daha olursa yatış yapalım dedi bir sorun olduğunu sanmıyorum dedi ama işte tedirgin oluyor insan
Sultanii seri4270 korkutmak istemem ama benimde öyle oldu rahim Ağzı kısalığı oluşmuş 2 gün hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptılar erken doğum riskiymis, erkende doğurdum zaten
Sonayalp seri4270 ben 2 defa yattım hastanede. Size önerim hareketlerinizi kısıtlayın hatta tuvaletten tuvalete kalkın desem yeridir. Tuvalette ıkınmayın bile, çok fazla hapşırma gülme öksürme bile olmamalı doktorunuz zaten anlatacaktır
seri4270 Sultanii Yaaa 😢 bir kere mi geldi sizin de , bende gidiyim baktırıyım daha erken doğum için😓
Sultanii seri4270 evet benimde tam 30. Haftada böyle olmuştu, diğer arkadaşın da dediği gibi kesinlikle hareket etmek ilişki vs yasak doktor zaten söyleyecektir
Boncugummmm seri4270 girmez olunmaz canm ne zorluklarla şükürler olsun yinede. hep lekelenme den dolayı acile başvuruyorum gören doktr ne cok gelmişsin lekelenme den dolyı diyor😐