Minikkusummmm Arkadaşlar üniversite hastanelerin de doğum ücretli mi? Araştırma hasta. Ücret alınmadığını biliyorum.. Ama üni. Hastanesi hakkında bilgi almak istiyorum
Ozlem2206 Minikkusummmm üniversite hastanesi ve eğitim araştırma aynı şey olmuyor mu zaten? Böyle bi ayrımı yok diye biliyorum ilk defa duydum sizden çünkü bende o hastaneye gidiyorum
gldn065807 Minikkusummmm eğer öğretim üyelerinde yapacaksanız tabiki ücretleri var ama normal doktorlarında yapacaksanız yok
ressamistanne Minikkusummmm ben üni hastanesinde çalışıyorum. İkisi de aynı şey zaten. Öğretim üyeleri parayla, asistanlar ücretsiz yapar. Sadece yatak parası alınır çatlasa 100 tl
Minikkusummmm Ozlem2206 evet ayrı oluyor tıp fakültesinde öğretim üyeleri falan oluyor ama araştırma öyle değil
Minikkusummmm ressamistanne bana tıp fakültesi ayrı eğitim araştırma ayrı denildi ve bunların binaları da ayrı ayrı
Sym65 ressamistanne mrhb üniversite hastanesinde çalışıyomussunuz acaba doğuma uzman Dr da giriyor mu yoksa ebe veya asistanlar mi giriyo bilginiz var mı
ressamistanne Minikkusummmm yok öğretim binası ayrıdır ikiside aynı çatı. Hocalar asistanlarla bir çalışır. Hoca ücretli olur çoğu zaman