papatya981 Hirakus25 nasıl bir kararma,şöyle elinizle kasiyinca bakın belki kirdir yani yanlış anlamayin sakin gebelikte bazı bölgelerde oluyor diye biliyorum
limonlukekim0 Hirakus25 ben ben beeennnn😂 2. gebeligim bakalim neresi kararacak diye bekliyordum boynum oldu. ilk gebeligimde karnim kismen goguslerim falannn hep karardi dogum yaptim yikadikca atti kendini yenilendi. ins. yine oylr olr
Melikerva Hirakus25 normal benim kir birikintisi gibiydi eşim dalga geçiyordu 😁 ama doğumdan sonra terini saçınla sil kararan yerlere sür geçiyor :)
Hirakus25 papatya981 yok cnm daha bugün duş aldım derim renk değiştirmiş resmen üstünde küçük küçük benekler var
papatya981 Hirakus25 okumuştum bir yerde ondan aklıma geldi kese yapın deneyin belki geçer genelde genital bölgede dizlerde falan oluyor diye okumustum yine doktorunuza sorun isterseniz gidince
Bssrrr Benim de karardı boynum ve inanılmaz tüy çıktı sakal gibi. Boynumun o katlanma bölgesi resmen çizgi halinde kapkara. İğrenç duruyor. İnşallah geçer