Halime1402 Merhabalar hanımlar ben 24 haftalık bebeğimi kaybettim şimdi 15+3 hamileyim 13 haftalıkken serklaj oldum progestan fitil koyarken elime ip ve düğüm gibi birşey geliyor bu normal mi sizce lütfen yardımcı olur musunuz?
Ayse_dnmz Halime1402 bende 23 haftalıkken bebeğimi kaybettim şu an 16+0 14+1 de serklaj oldum bana doktorum hiçbirsey vermedi sadcee haftada bir proluton iğne vuruluyorum dikişleri mi hissetmiyorum ama sürekli yatmaya özen gosteriyorum böyle çok yazı okudum nie benim doktorum vermedi ilaç falan die korkmaya basladim
Seelin Halime1402 progestanı koyarken dkişe zarar verir miyim diye sormuştum hayır zarar vermezsin eline ip gelebilir ama çok normal korkma demişti doktorum
Halime1402 Ayse_dnmz banada pruluton iğne verdi sende günde 2 yada bir progestan kullan bence bi kadın doğum uzmanı ile görüş ama
Halime1402 Seelin progestandan sonra hiç su gelmesi yaşadın mı suya çok benzer akıntı ben şimdi yaşıyorum da normalmidir acaba ?
Seelin Halime1402 su değil de progestan kalıntıları oluyor sarımsı bir şekilde de akıntı oluyor dikişlerden dolayı normal dedi doktor