ikizlerimibeklerken- Doğuma son 35 gün kızlarr, pazı büyüklüğündeyiz. Sona yaklaştıkça heyecan,korku,sabırsızlık bütün duygular karışmaya başladı 🙈
Gizemmihra ikizlerimibeklerken- 35+3 olduk çok şükür biran önce doğurmak istiyorum günü geldıgınde bunaldım aşırı bıkkınlık var
gulsonmez27 Ben 38 bitiminde sezeryana giriyorum heyecan şuan yok 🥲🥲galiba yapı meselesi biraz sıkıldım artık oğlumu kucağıma almak istiyorum..Sizde durumlar nasıl?
ikizlerimibeklerken- gulsonmez27 ben hiç hamile gibi yaşamadım bu zamana kadar hatta eşim kızar bana göbeğinde olmasa unutacaksın hamile oldugunu diye biraz fazla hiperaktifim😂 Sadece başından beri yaşadıgım miğde problemleri var oda geçmek bilmedi bütünleştik artık🙈 ama bu 32. Haftadan sonra bende hareketlerimin kısıtlandıgını hissediyorum, yatakta dönerken ederken anında nefes nefese kalıyorum. Bi son 3 haftadır bende yeteer bıktım modundayım🙃🙃
Pembegul 35+4. Benimde 31 gun kaldi…. Cok heycanliyim, henuz hersey tam hazir degil. Insallah vaktinden once gelmez kizimiz💜
ikizlerimibeklerken- Pembegul eksikler illa ki oluyor benimde eksiklerim var hastane cantasını yeni hazırladım ve yine tam değil yani. Kabataslak oluşsun diye hazırladım. Sağ salim kavuşalım evlatlarımıza 🙏🏻🌸
ikizlerimibeklerken- Gizemmihra bendede durum aynııı. Bıkkınlık, sabırsılık, heycan, korku.. hepsi bir arada 🙃💜
Pembegul ikizlerimibeklerken- ikizlerimibeklerken- aminn 💜 bende bugun hazirladim sonunda, kendi esyalarimi ve esimin esyalarini koydum. Bebisin kiyafetlerini yarin yikayip koycam insallah. Yavas yavas isler duzene giriyor yeterki saglik olsun😊
ikizlerimibeklerken- Aselballll Anladım kuzum yok biz 35+1 iz kız 🌸 Ama detaylı ultrason da doktor erken yumurtlama olabilir demişti. Haftası genelde onde cıkıyor bide. Oyüzden bilemiyorum hiç amason adet tarihim belli, 30 Mayıs 🙏🏻