Hhhzzzlll3545 Hattice 74 tum 70 e dustum bulantilardan 12+1 olduk spor yapmiyorum kan degerlerim de iyii 😊
Elifyilmaz 6+6 62 kiloydum suan 57 kiloya dustum ne yesem geri cikiyor o yuzden zayifladim spor yapmiyorum kan degerlerim yarin alicam :)
Yagmur28umeyr 81 kg 2. Hamileligim cok kg almistim ilk hamileligimde sanirim bundada ayni olcak sporda yapamiyorum kan degerlerim normal
Seymaemre Bendeee varımm :) hastaneye yarın gidicem henüz bilgim Yok kan değerim hakkında spor yapmıyorum halim hiç yok zaten:(
Rehberlikciozge 10+2 deyim 2 kilo verip 59 oldum kan değerlerim normal. Mide ağrısından ve tiksinmeden birşey yiyemiyorum mide ağrısı ilk haftadan beri var napacağımı bilmiyorum 🤷♀️
33mersin ferro sanol diye bi demir ilacı bende acayip mide ağrısı yaptı bıraktım başka bi ilaç isticem 12+0 oldum bugün
Deniz2727 Bugun doktora gittim 12+4 olmuş kıza benzetti bebeği nekadar dogru çıkar bu haftada arkadaslar
Yasemin9420 11+4 65 kiloyum. D ve B12 düşük. Bugün kan ve vitamin ilacına başladım. Cinsiyeti de belli oldu. ERKEK 👼🏻