annesinin-kuzusu1 2 gündür fitil şeklinde kullanıyorum fakat kasıklarım çok ağrıyor, bu böyle ağrıyorsa doğum nasıldır diye düşünmeye başladım. Kullananlar bu kasık ağrısı normal mi?
Melisakplnn annesinin-kuzusu1 ah ah beni baştan aşşağı mahfediyor bu ilaç 😢 ben kürtaj oldum uyuşturmadılar orda normal doğumdan çok korktum asla ama aslaa
Sdnglhn annesinin-kuzusu1 Ben aylarca kullandım fitil olarak hiçbir ağrım olmadı.Ağrı yapan bir ilaç değil diye biliyorum.Doktoruna bir danış istersen.
Nby77 annesinin-kuzusu1 progestan ağrı yapmaz asla başka bir sebepten ve düşük riskin olduğu için ağrın vardır.. ya da kişiye göre mi değişiyor bilemedim dr danış bence iki gebeliğimde de kullandm hiç ağrı yapmadı aksine rahatlattı.. geçmiş olsun.
Srfe_01 annesinin-kuzusu1 agrı yapmaz tam tersıne gereksız kas ağrılarını yok eder Senın ağrıların sebebı baska canım
annesinin-kuzusu1 Melisakplnn beni de mahvetti canım bazen o kadar ağrıyorki ağlayasım geliyor inan ki 😥
Anne88 annesinin-kuzusu1 çok geçmiş olsun neden hastaneye yattın canm bende dün gittim lekelenme vardı Protestan kullan dedi zaten kullanıyordum hiç bişey yapmadılar korkmuyor değilim🙄
Ball1903 annesinin-kuzusu1 benim de oluyor canım kasık ağrım sancim rahim büyüdüğü için olabilirmiş 42 kilo ile gebe kaldım ona yoruyorum