ikizekiz Selinayyyyy canım ben kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj olacaktım ki aynı gün düşük başladı. Doktorum 2 ay korun dedi sonra 2 kez regl oldum 3.ay hamile olduğumu öğrendim. İnşallah isteyen herkese en güzel zamanda kolaylıkla nasip olur🌱
Deniz_moms Selinayyyyy 5 ay son hamile kaldım düşük yapınca doktorum genetik test ve kan pıhtılaşma testi istedi onları yaptırdık düşüğün sebebini öğrenmek için testler uzun sürdü çıkması çıkıncada tekrar hamile kaldım ayrıca kan pıhtılaşma çıktı 3 tane genimde
Sleepless_Mother Selinayyyyy 6 ay önce düşük yaptım şuan hamileyim dün öğrendim Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
Melisakplnn 3 ay sonra ama kişiden kişiye değiiyor. Doktorum 6 ay bekle dedi başka doktor 3 ay ve komşumuz 1 ay sonra ikizlerşne kaldı maşallah sıkıntı yaşamadı nasip kısmet diyoruz
Melisakplnn ikizekiz ne güzel ben 6. Haftaya kafar beklemiştim olmadı kğrtaj oldum şuanda hamileyim çift kese gördük pazatesi kalp atımını dinleyecez inşallah
Selinayyyyy ikizekiz Benimde aynı canım kalp atışları olmadığı için ilaçla düşük yaptım sonrada kalınlık kaldığı için vakumlu kürtaj oldum bana korunmak gerektiğini söylemedi doktor bugün 3 hafta oldu olali
ikizekiz Melisakplnn yaa ikiz mi maşallah, benim de ikizlerim olacak inşallah😌 güzel haberlerini bekliyorum canim🤩
Patito__ Selinayyyyy 3 ay korundum kurtaj oldugumdan. biraktigimin ikinci ayi kaldim insallah Rabbim tez vakitte nasip etsin
Melisakplnn ikizekiz allah razı olsun inşallah ❤️ ya ben 5+4 de gittim kalp atımı yok sadece kese gorduk 1 hafta sonra gel dedi yani 6+5 oluyor siz kaçta dinlediniz
ikizekiz Melisakplnn 4+4 tek kese 5+6 çift kese, 2 embriyo (daha canlanmamışlar dedi doktor) 7+1 kalp atışı canım. İnşallah duyarsın sen de en kısa zamanda 🥰🥰
Fadime8080 Melisakplnn Bende bugün 6+5 im kalp atışını duymadik henüz keseyi gördük onu da geç gördük.
Melisakplnn ikizekiz demek ikiz olunca geç oluyor çünkü 5 de bile dinleyenler var 😅 biraz korkmuştum içim rahatladı
ikizekiz Selinayyyyy 2 ay korun dedi canim rahmin toparlansin dedi ama bazı doktorlar da hiç korunma vermiyormuş zaten rahim kendini toparlamadigi sürece gebelik oluşmaz diye. Bakarsın senin rahmin hemen toplanır ve yeniden sağlıklı bir bebeğe hamile kalırsın 🥰🥰
Deniz_moms Selinayyyyy neden düşük yaptığını bi araştırılsın bence tabiki düşükten sonra muayeneye git ben 1 hafta sonra gitmiştim
Selinayyyyy İnşallah benimde hemen olur daha kanamam bitmedi sadece iki gün hiç bise gelmedi sonrasında tekrar başladı adet gibi ama çok az az
1kucukbaby Kızlar ben 7 Aralık’ta kürtaj oldum ama reglerim aşırı düzensiz korkuyorum ped kirlenmiyor bile böyle hamile kalamam dimi düzenli olmuyor çünkü 3 ay korunma önerisi verdi korunuyorum da