Happykariner Kızlar soracak kimsem olmadıgı için buraya yazıyorum kusura bakmayın halıma çay döküldü. Yıkamadan da geleli on gün oluyor tekrar göndermek istemiyorum sildim çıkmadı kapmalıyım. Bulaşık makine parlatıcısı demeyin çünkü daha önce halımın rengini aldı parlatıcı harici önerilerinize açığım
hunilimom Happykariner bulaşık deterjanı olabilir benim kızım bi kase çorba döktü hemen sildim geçti fairy ile aspirin olabilir
Pnaar34 Happykariner bulasik makinesi parlaticisi döküp silmeyi deneyin . Ben hemen hemen her lekeye uyguluyorum
Melisakplnn Happykariner ilk döküldüğünde halıyı ters çevirim sıcaak su dökecektin o kısma direk çıkıyordu
maviananas Happykariner eşim iki defa bir çay bardaginin tamamını döktü bembeyaz halıya Arap sabunu bulaşık tableti ve domestosu karıştırıp sildım tamamen geçti hiç leke kalmadı
poyrazinannesi1 vanish kosla halı leke çıkarıcı sprey çok iyi gerçekten. Lekeye hiçbir işlem yapmadan sıkıyorsunuz biraz bekletip bezle siliyorsunuz hemen geçiyor. Ben çok memnunum, bittikçe tekrar alıyorum pratik oluyor.
Rukiyemrv Happykariner ana bimin parlatıcısını kullan canım diğer oarlatıcılar mahvediyor halının rengini
Dyg61 Happykariner vanish halı iÇin olan hemen çıkarıyor lekeyi asperox kullanmayın ben kullandım halımın arkası lekeli kaldı hep halı kusuyo devamlı yıkamaya da gönderdim ama çıkmıyo asperox kullanmıştım
biruykusuzanne Happykariner geçen bana da oldu şekersiz olduğu halde bir türlü çıkaramadım ancak yıkamaya verince çıktı kuzum
Denizvegokyuzu Happykariner Vanish koslanin halılar için olanı var onu deneyin. Çoğu lekede etkili. Bende bulaşık Mak. Parlatıcısını herşeyde kullanıyorum 😁