melikemelike Ben 7 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktor, ama hiç şikayetim yoktu.. tekrar tahlil aldı eğer yine aynı sonuç olursa iğne yaparız dedi ne iğnesi acaba bilen var mı ?
tazebiranne_hg04 melikemelike bende yaşıyorum bana iğne vermedi henüz ama sürekli bir enfeksiyon bende tekrar gideceğim hamilelikte enfeksiyon çok çok sık oluyormuş
papatya981 melikemelike bende de çok az çıktı ama idrar yaoarken yanma vs sikayetim yoktu tek kullanımlık bir toz ilaç verdi bana
Kadriye__ melikemelike bende oldum bir tane suda eritilen ilaç verdi birde 5 günlük antiyobiyotik verdi şuan kullanıyorum ınsallah geçer
Gizemmihra melikemelike 28 haftamda oldum gizli enfeksıyonmus ıdrardan kan gelmıstı öyle anlaşıldı antibiyotık iğnesi vurdular ekstra antıbıyotık kullandım öyle geçti
Babyco Kadriye__ ben de de aynı tedaviyi yaptılar . Saşe içtim geçmedi 5 gündür antibiyotik kullanıyorum. Kontrole gideceğim ama sanırım geçmedi hala ağrım ateşim ve akıntım var sarı yeşil
Minnosannesi38 melikemelike 33 haftaligim 2 3 aydır bendede var tek kullanımlık suda eriyende kullandim antibiyotikte kullandim inşallah geçmiştir pazartesi ye tekrar tahlil
Mucizemiizz Benimde hic bir belirtim olmadi kanli idrarda anladim 3 haftadir 2 kutu antibiyotik kullandim ama gecmedi idrar kültürü temiz cikti doktorum üroloji ye yonlendirdi
Saara1401 melikemelike bende de ara ara tahlillerim de cıkıyor hep hamilelerin alabileceği bi antıbıyotık ve tek kullanımlık şase vermişti etkisini gördüm iyi geldi ama şimdi tahlil versem yine vardır bu sureklı tekrar eden bişey insan anlamıyor