Yildizim Hanımlar kusura bakmayın böyle bir konu ile meşgul ettiğim için sizi🙁 Aspiratöre yağ çözücü sıktım bekletmeden hemen sildim ama yine de şartel attı eşim de evde değil şarteli açmaya korkuyorum ne yapayım ya, ev sahibi de evde değil çağırayım öyle bekliyorum
deletedmom6295 Yildizim kaçak akım rolesi devreye girmiştir fişini çekip şartrli kaldırım. daha sonra saç kurutma makinesiyle elinizden geldiğince kurutmaya bakın sonra fişi takın ıslaklık varsa zaten her türlü atmaya devam eder.
deletedmom321 Yildizim aspiratörün fişini çekip şalteri kaldırabilirsiniz. Nem kısa devreye sebep olmuş kuruması lazım. Kuruduğuna kanaat getirdiğinizde fişi takabilirsiniz. Elektrikçiyim 😉
NekwaSultan Yildizim Canim o tel gibi olan kisimlar genelde çıkıyor onları bulaşık makinesinde bile yıkayabilirsin aklinda olsun
Yildizim deletedmom6295 çok teşekkür ederim fişi çekip şalteri açtım. O korku ile aklıma bile gelmedi🙈
Yildizim deletedmom321 çok teşekkür ederim fişi çektim şalteri kaldırdım bir süre fişi takılı olmasın İnan o korku ile aklıma gelmedi hey Allahım 😊🙈
deletedmom6295 Yildizim ben isg uzmanıyım ankastreye makarna tenceresinden su sızmış fark etmedik tüm şartel atınca farkına vardık aklımıza gelmediydi baştan bizim de 😀 insan panik oluyor