Kairem Kızlar 2 günde insan 1 kilo alır mı , çok üzülüyorum gerçekten dikkat etmesem üzülmem ama o kadar dikkat edip yürüyüş yapıyorum az esmer ekmek tatlı yok hiç bişey yok bu kadar hızlı kilo almak çok Can'ımı sıkıyor yardımcı olur Musunuz
goncacan Kairem kac haftaliksiniz toplam kac kilo aldınız bence 2 gunde alınan 1 kilo odemdir ve umarım dogumdan sonra hepsi gider bende cok kilo aldım 😑
Tosbagam Kairem yeterince su tüketiyor musunuz? Ben içemediğim için kilo almasam da karındaki şişkinlikten göbek önden gidiyor. Su önemli! İdrarınızın açık renkli olması lazım.
Mervecagdas Kairem benim de 25lere kadar çok hızlı ilerledi dikkat etmeyi ihmal etmedim şimdi ayda 1 olarak devam ediyor hızı düştü benim de moralim bozuluyordu ama dikkat de ettikten sonra ben ödem olduğunu düşünüyorum
Duyguentrk goncacan kaç kiloyla başladın canım? Bende 5. Aya girdim 5-6-7 hızlı alınıyor diyorlar. Alacak mıyım sürekli aklımda bu soru😊
Serii 47 kiloyla hamile kaldım şimdi 60 kiloyum 28 haftalık takıyor muyum evet önemli mi hayır 😂 alıştım artık yapacak bişey Yok kızlar
muhteriz Bende sizin gibiyim hızlı aldım özellikle herkes son aylarda alınır diye de korkutuyor 25 haftalığım 6 kilo aldım ve dikkat ediyorum Abur cubur sıfır meyve dışında tatlı yemiyorum ekmek yok buna rağmen 66 kiloyla hamile kaldım şimdi 72 oldum
busrablc Bende 50 kilo ile hamile kaldım bugün 29 haftalık olduk ve şuan 62 kiloyum. 7 ayda 12 kilo almışım. Hayatım boyunca ilk defa böyle bi kiloya ulaştım , insan illaki kafasına takiyor ama anın tadını çıkarın kizlar👍😄 özellikle ilk gebeliğinizse gerçekten tadını çıkarın çünkü hic birimiz bir dahaki gebeliklerimizde ayni yaşımızda ve enerjimizde olmycaz😄 hep zayıf çıtı pıtımı olucaz bi 9 aycikta kilolu oluverelim😁
Serii Kairem bana göre çok yanaklarım falan tombik oldu iyice 😂 bu gidişle 10 kilo daha alırım 70 ile Doğuma giderim