annecicegi Meraba hanımlar bi sorum olacak size. 28 haftalıkken 70 kiloydum şu an 33 haftalığım ve halâ 70 kiloyum.Benim kilo almamam sorun değil de sizce bebeğim de mi kilo almıyo? Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Busra2013 annecicegi bende bunu dusunuom 😂mesela 31 de gıttım 70 kgydım o hafta ful tartıldım heo aynıydım dedım galıba bbeek o kıloda kaldı bugun tartıldım 34+5 72 olmusum😖
Hilalllege annecicegi bebeğin kilo alıyordur sen üzülme 78 le hamile kaldın 57 kiloyum şuan ve 29 haftalık hamileyim en son gittiğimde bebeğim 1 350 gramdi ve haftasina göre kilolu bi bebekti korkma onlar kilo aliyooo
Selindora annecicegi bebeğin kilosunu doktor söylemedi mi? Ben kilolu olduğum için dikkat ediyorum.22 haftalığım 93 ile hamile kaldım şuan 94 kiloyum. Bebeğim 350 gr.
annecicegi Selindora işte en son 28 haftalıkken gitmiştim iyi demişti. bu aralar tekrar gidcm gitmeden de burdan bi sormak istedim aynı durumu yaşayan var mı diye
maviananas annecicegi benim şu an 29+4 geçen günlerde tartıldım bir kilo vermiştim doktora gittim bebeğin kilosu gayet iyiymiş yani bazen anne verip bebeğin kilo almaya devam ettiği oluyor endişelenmeyin
Busra2013 annecicegi ama onunla ılgısı olmadıgını dusunuyorum mesela ben 22 kg aldım ama bebısım zayıf 😏doktor normal desede bana zatıf gelıo 31 de 1600 gr 40 cmdi
Selindora aysefatma12 diyetisyen devam ettim. Gebelik için özel listeler hazırladı hatta ilk 3 ay kilo verdim.Sonra korumaya geçtik. Temel olarak ara öğün mutlaka yaptım.Karbonhidrat düşük beslendim. Her gün süt yoğurt mutlaka tükettim.Birde bol su. Tabi abur cubur yok😊Tatlı canım çekerse sütlü tatlıları tercih ettim.
Selindora aysefatma12 sabah 2 dilim tam buğday akşam 1 dilin vardı. Akşam ekmek yemezsen pilav makarna bulgur yiyebiliyorsun 4-5 kaşık.
Hanife_ annecicegi yok canım bebeğin alacağını alır bnde çok düşünüyordum 95 le hamile kaldım 98 le doğuma girdim her kontrolde kiloyu soruyordum Dr umda her hafta bu kadar değişmez sorma fln diyordu ama bn almayınca sanki o da çok almaz zannediyordum 3840 doğdu 3 gün önce kızım