Cano_svq Hamilelikte En Sık Karşılaştığınız Ve Sinirinizi Bozan [Soru;😂👣🤰🏻🤱🏼 Benimki; Çok kilo Almışsın🙈🤦🏻
Cansuada24 Cano_svq eşim sürekli dalga geciyor az ic az şarapcı göbegi olmuş diye 🤦♀️ Ümügünü sıkıcam 😂
Gamze__79 Cano_svq soru değil ama bebeğe çok kıyafet alma çabuk büyür diyo herkes Bende inatlarına almak istiyorum
Cano_svq Smyye1B Valla bizim komsumuzun doğuma gittiği göbek benim 4 aylık.karnimdi düşünün yani fizikten fiziğe değişiyor sağlıklı.olsunlar da bunlara takilmayin💙
gldn065807 Cano_svq neden kilo almıyorsun niye göbeğin yok 32 haftama giriyorum bu arada 🙄🙄 o çocuk okadarcik göbeğe nasıl sığıyor tabi bide bu var 😏😏
Velaguv gldn065807 kaynananın bana sürekli zayıfsın yüzün soluk pekmez ye doğurunca üç kişiye nasıl bakıcan saçmalaması gibi
Mrv1007 Velaguv bi arkadaş sözde şaka yapmak için “Sen bizi kandırmıyosun di mi gerçekten bebek var, şizofren değilsin di mi ihihihihi 🤓🤓” falan demişti hatta. Değişiklerle dolu etrafımız maalesef
gldn065807 Velaguv aaa tabi bide kedi yavrusu gibi doğacak diyenler var 😅 yani bu benim ikinci gebelik 11 yaşında oğlum var şükür nasıl beslenmem gerektiğini bildiğim icin çok takmıyorum açıkçası
Cano_svq Esraliiii bende minyonumm çokça bunla saçma sorular alıyorum 🤦🏻😏 hele bide küçük ana demeleri yok mu