Romantikkedi 37+1 olduk. Pazartesi günü sezeryan gününü aldık. Doktorum bana sabah aç gel dedi. Neden bilen var mı? Bu sezeryan aşamaları nedir nasıl oluyor ? Adım adım bilen varsa yazarsa sevinirim 💚
Handan_65 Romantikkedi 1.Sesryan öncesi enaz 8 saat ac gidin bilsry yiyip içmeyin 2.aç gidince narkoz verince kusmuyorsunuz Brn tok gittim narkoz alınca kusmaya basladım bdnımkı acildi 3.sonta takıyorlar ama sen uyusunca taktir sıfır acı Spinal oldum belden uyusmalı sıfır acı
Eylemmm1655 Romantikkedi Bende sezeryan oldun bi gun aç bekledim şu bile içmedim taa temmuz da 41 haftalik hamileyim düşün ne kadar ağrı geçtim 10 saat şunu sancı suyum patladı ama açılma hiç olmadı nedense yumuşama oldu 10 saatte sadece mecbur sezeryana aldılar ameliyat tan sonra kustum ama nefes alamadım hic öyle kusmamistim o narkoz u atmışım iste
Muhasebeciana Romantikkedi cunku tok karnina gidersen anestezi sonrasinda kusma yasarsin o yuzden gece 12 den sonra bir sey yedirmiyorlar su dahi icmene izin vermiyorlar ki miden karismasin ha duzenli kullandigin bir ilacin vardir onu mutlaka icmen gereklidir mecbur o ilaci icmek icin azcik birsey su icmene izin veriyor doktor benim kalp ilacim vardi onu icmelik su icmeme izin vermisti doktorum.
Romantikkedi Srpl38 hmm hemen alacaklar mu ki beni aç kalmak istemiyorum ya açlığa çok dayanıksızım ben
Hafizehafdjd Handan_65 bende salı günü olacağım sezeryan doktor bana saat 8 de kahvaltı yap dedi 11 de yatış dedi 3,30 da ameliyat olursun dedi annemde çok bişey yeme dedi bana
Romantikkedi Eylemmm1655 narkoz kusarak mı atılıyormuş ? Doktor normal doğumu deneyelim suni sancı verelim istersen dedi ben kabul etmedim
Eylemmm1655 Romantikkedi evet cnm yoksa çok baş ağrısı yapar bana da ilk normali deneyelim olmazsa sezeryan dedi yanına kahve bitter çikolata al bunlar narkoz u atlatmaya iyi gelecek sudan önce ben kaç bardak kahve içtim ama yavaş yavaş iç suyu narkoz tikiyo boğazdan geçerken şu bide karnın sa dışım olacağı için bi hafta öksürürken acıma yanma yapacak ama sonra geciyo
Cicibebe1 Sezeryan öncesi aç olmak gerekiyor yoksa ameliyat esnasında kusuyorsunuz hiç hoş olmuyo gerçekten o yüzden en az 7,8 saat öncesinden birşey yemeyin sabah 8 se ameliyat gece 12 den sonra birşey yemezsiniz olur biter :)