SeymaYC Linoosh Bana da bakar mısınız rica etsem:))) bir iki görüntü daha var birinde arkası dönük birinde de 9 haftalık:) https://imgyukle.com/i/oUpSrU
Linoosh Suzan955 cok yakindan biri bi de açısı farkli ondan oyle gelmis ayol biz de doktor muyuz sana yorum yapan da kabahat🤣
Suzan955 Linoosh Böyle konuşmana gerek yok espiri yaptım hemen sana bakanda kabahat demene gerek yok yani bende biliyorum doktor değilsin
Linoosh Suzan955 ben azicik anlıyorum bakmayı da seviyorum kusura bakma iki kere bakmsiim farklı yazmışım ben de saka yaptım
Bir_abla Askiletotomsu her zaman sat a bakın tek doğru olan o asıl ölçümler ona göre yapılır bebeğin gelişimi ona göre izlenir
Askiletotomsu Bir_abla tsekkur ederim Öyleyse 11+2 ymisiz şuan Haftaya doktora bı gidip geleyim, müsait olursanız bakarsiniz bir nubuna Hayırlı geceler
Limonzeytin ErenArden İçimden kıs demek geçiyor öyle hissettim… 2021 de hamile kalanlar bu sene kız senedi diyordu bende aralkta hamile kaldım 10+2yim kız düşünüyorum gönlümüze göre sağlıklıca olsn 😊🤲