ErenArden Meraktan öleceğim aslında kız olsun diye istediğimden ikinci gebeliğim çünkü bir oğlum var oğlumda hiç merak etmemiştim ayrıntılıda öğrenmiştik 😊
BIR_SIYAH__HIAYESI63 ErenArden kız plma ihtimali de var bazen yanılıyorum erkek dediklrrim kız çıktı rabbim gönlüne göre versin canim
Dilayy ErenArden inşallah Allah gönlüne göre verir bnde senin gibiyim hamileyim bi oglum var bnde kizim olmasını istiyorum hayırlısıyla olur inşallah gönlümüzdekiler
ErenArden Dilayy sağol canım Allah razı olsun Hamilelierin duası daha çok geçermiş dualarıma seni de Katacağım Allahın izniyle bize hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻🤍🤍🤍
Bebegim21 11+2 de erkek diyenler masllah çok erken tanı naskl anlıyonuz.insallaj kızdır arkadaşım çünkü benimde bir oğlum cvar ve delile gibi merak ediyorum cinsiyeti
ErenArden Bebegim21 sağol canım benim Allah razı olsun seninde gönlüne göre olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kız bebişlerimiz gelsin 🤍🤲🏻
ErenArden BIR_SIYAH__HIAYESI63 anladım canım Sağolasın Allah razı olsun yorumun için güzel dileklerin için inşallah kızdır diyelim o halde 😊🤍
DMMC ErenArden https://resimyukle.io/r/RglMcHMBw8 22 haftalik olduk halaa ogrenemedimm:(