ebru0408 Merhabalar yeni doğan çocuğa 1 çay kaşığı nar suyu verimi kolik olmasını engelliyor diyorlar sizin fikriniz nedir acaba
papatya981 ebru0408 bence saçma birşey yenidoğan bebeğe anne sütünden başka birşey verilmez sizde vermeyin
gurbetcianne97 ebru0408 öyle birşey yapmayın lütfen.. o bebeğin midesi o tür ekşi tatları hazmedebilcek durumda değil. Midesine zarar verebilirsiniz. Kolik olcak olan bebek her türlü olur yedirip içirdiğinize bakmaz
Zeytin20 ebru0408 oğlum kolikti. 7 ay birlikte ağladık. Tek başımaydım kimsem yoktu yabancı şehirde. Hiç böyle saçma şeyler düşünmedim. Bilimsel neyse öyle ilerledim. Gelişimini tamamlamamış bağırsakları mideyi ne hale getirir ya deler ya su bile verilmezken nar suyu inanılmaz 😵💫 kolik olma sebebide bu yüzden zaten. Bazı çocukların büyüme süreci maalesef sancılı. Böyle şeyleri okuyup aklınızı bulandırmayın lütfen tıpa güvenin 🌸
butterfly4 @ebru0408 nar suyu asitli bebeğin midesine bişey yapmasın canım, biz de gaz sorunları çektik, sürekli omzuna alıp çıkaracaksın gazını başka yolu yok, bir de kendi yediklerine dikkat edeceksin
Kbrkbrr ebru0408 dün akşam çocuklara sıktım içsinler diye bir yudum bile içemedim çok keskin bir tadı var rahatsız eder beni diye. Bebeğin midesi nasıl alsın onu Allah aşkına. Lütfen ordan burdan okuduklarınıza inanmayın su bile verilmiyo 6 ay 🤨