Momomia 8 haftalık olduk karnım midemden aşağı kadar öyle şiş ki patlıycak gibiyim çok rahatsız oluyorum sürekli gaz çıkarma ihtiyacı duyuyorum ne yersem yiyim hazmedemiyorum siz neler yapıyosunuz 😪
papatya981 Momomia maden suyu içebilirsiniz hem faydalı gebelikte günde 1 tane hemde yardımcı olur belki 🥰
Momomia papatya981 keşke içebilsem midemi yakıyo o da 🤦🏼♀️ gastritim vardı bi zamanlar ondan belki bilemiyorum
Askiletotomsu Momomia 9+4 um Halen sisim Halen su içsem gaz yapıyor Sürekli gegiriyorum osurmak değil de afedersiniz ama 🤷 Fena haldeyim sahiden Bı kaşık çorba almam la bile gegiriyorum
Momomia Askiletotomsu o kadar iyi anlıyorum ki 🤦🏼♀️ hatta karnım şimdiden bu kadar şişiyosa 7 ayda nereye doğru gidicek diye korkmaya başladım şuan bile midem ağzımda
Askiletotomsu Momomia Bide ne yesen bı fenalık geliyo mu sana da tansiyonun düşermis gibi mi desem bı yorgunluk uyku hali gibi
Momomia Askiletotomsu hem de nasıl…lavaboya gittiğimde bile dönüşte kendimi koltuğa zor atıyorum uzanmasam kusucak gibi oluyorum içime fenalık geliyo