gunessbeste Kızlar 2 gün önce doktordaydım NST ye girdim bir şey çıkmadı her şey normal demişti. 28 haftalık hamileyim. Bugün ilk defa bebeğin tekmelerimi resmen vajinada hissediyorum. Makat geliş durumunda bebeğim şuan. Acaba endişelenmeli miyim?
Cotanakk gunessbeste ben de 34. Haftadayım hala makat geliş arada vajinaya yakın bölgede hissediyorum normal sanırım ayaklar o tarafta olduğu için
papatya981 gunessbeste normal bir durum bende 31.haftadayim 28 e kadar doğum pozisyonunda duruyordu 28 sonra döndü doktor a sordum böyle böyle ağrı var diye ayakları aşağıda oldugu için arada sızlar ağrır çıkacakmış gibi hissedebilirsin korkma dedi
gunessbeste Cotanakk bende öyle düşündüm randevu bulamıyorum doktora gideceğim. Birde bebeğim çok hareketli NST de bile cihazı 4 kere düşürdü. Maşallah acımıyor 😅
Bernako Ben 27 den beri baş gelişim ben de kasıklarımda hissediyorum. Bunun geliş şekliyle alakası yok.
gunessbeste Bernako şöyle söyleyim kasıkta hissetmek gibi değil baya özel bölgenizde hissetmekten bahsediyorum yoksa onu bu zamana kadar hep yaşadım yani 🙂
Cotanakk Sedaaaa2 evet ben en son 32de gittim dönmemişti şuan 34 olduk henüz kontrole gitmedim ama anlayabiliyorum hala başı yukarıda elime geliyor :)
Sedaaaa2 Cotanakk bende daha yenı gittim çarşamba gunu 30 haftadan beri makat benimkide aynı dedıgınız gibi gogus altında ele gelıyor hemen donmucekler sanırım
gunessbeste papatya981 benzer şeyler yaşayan birilerini görmek rahatlatıyor 🙏 pazartesi yine de bir doktora görüneyim diyorum içim rahat etsin
Cotanakk gunessbeste bir sıkıntı olsa doktor söylerdi zaten hele ki idrar torbama bazen tekme atıyor o çok fena 😁
gunessbeste Sedaaaa2 görümcemin bebeği 35. Hafta da döndü o da çok seviniyordu dönmedi sezeryana alır belki doktor diye son kontrolde dönmüştü bebiş 😊
Cotanakk Sedaaaa2 son ana kadar dönebilir diyorlar ama doktorum bana 34. Haftadan sonra zor döner falan dedi üzüldüm biraz
Sedaaaa2 gunessbeste ya bende sezeryan istemıyorum 😂😂😂guzelce normal olsa diyorum da bakalm 35 de inşallah bızımkide doner ya
Sedaaaa2 Cotanakk banada ya yeri daraldı falan dedi 36 da gidicem donmezse sezeryana gün veririm dedi
Cotanakk Sedaaaa2 inşallah dönerler ya ne biliyim herkesinki dönüyor bizimkilerin yeri rahat herhalde ya da biraz üşengeçler 😂
gunessbeste Cotanakk ay onu da yaşadım ilk defa bugün çok tuhaf hissettiriyor cidden daha önce hareketlerini hissetmiyormuşum resmen 😅