MelikeBulut Merhaba arkadaşlar 😊 24 ocakta hamile olduğumu öğrendim ve hcg değerim 480 çıktı sonra 28 ocakta tekrar kan verdim 3246 çıktı bu hızlı artık dış gebelik belirtisi olabilir mi ?
Hira6565 MelikeBulut MelikeBulut bence gayet güzel yükselmiş korkma dış gebelikte bu kadar yükseliş olmaz canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah doktora görün ama
Baykuss MelikeBulut iki günde en az iki katı artması lazım sağlıklı gebelikte maşallah seninki de baya güzel artmış hayırlı olsun canım 🥰
MelikeBulut Doktora hcg 480 olduğu gün gitmiştim kese gözükmedi çok küçük dedi 9 şubatta gel dedi sizce ben 9 şubatı beklemeyeyim mi ?
Hira6565 MelikeBulut aklında kalicaksa başka doktorada görün canım vajinal ultrason ile bakıyorlar kolay görünüyor kese
MelikeBulut Umutduru Umutduru elimden geldiğince kötü düşünmemeye çalışıyorum ama insan korkuyor 🥺 çok teşekkür ederim 🙏❤️
Ozlemsarap Karından kese hemen görünmüyor arkadaşım vajinal ulturasonda 5 haftalıkken keseyi gördüm ben hic bir zararı yok