Ranaa54 Merhabalar güzel anneler 34+6 haftalık hamileyim tabii ultrasonda bir hafta geriden geliyoruz , benim sorum şu son bir kaç haftadır karnımın düştüğünü hissediyorum göbeğim baya aşağıya inmiş sanki doğum yakın mıdır sizce sizlerin de indi mi acaba 😬😌
adsmom Ranaa54 benim de indi 34+3’üm doktor kontrolünde sordum normal dedi sana çok aşağıda gibi gelse de doğum kanalında değil dedi 🙏
Irem2veysel Evet cnm benimde öyle ve bu normal benim 2. Gebeliğim ilk gebeligimdede bu haftalarda böyle olmuştu git gide doğum yaklastigi icjn normal
Ranaa54 Irem2veysel normalse o zaman rahatladım biraz hem artık iyice zorlanıyorum doğsun istiyorum hemde daha çok erken doğmasın diyorum 🤦♀️😂
Ranaa54 defomom bir sıkıntı olsaydı doktorunuz söylerdi o zaman herhalde , kolay doğumlarımız olsun inşallah 🙏😇
Ranaa54 Busra2013 hiç durmuyor desem yeridir 🤦♀️ Çok nadir hareketsiz olduğu zamanlar hatta diyorum bu çocuk hiç uyumuyor mu 😂 sizin nasıl hareketleri ?
hilalmevsim_3467 Ranaa54 Benim hep aşağıdaydı zaten 😁 33+6 dayım doktor herhangi bişey demiyo normal demekki 😊
Ranaa54 hilalmevsim_3467 demek ki normal o zaman ben şey diye duymuştum göğüs altından göbeğe kadar 4 parmak boşluk olursa doğum yakın demek oluyormuş tabii doğrudur yanlıştır bilemiyorum ama benim 5 parmak bile boşluk var diyebilirim 😂
Busra2013 Ranaa54 benım normalde cok harekrtlıydı 3 gundur gucszu hareket edıo az hareket esıo 1.2 sert vuruo ama nıe bole oldu anlamadım
Ranaa54 Ozlem2206 ne kadar şanslısınız bir bilseniz 😂 çünkü hareket etmek artık gerçekten çok zor yatmak ayrı dert kalkmak ayrı 😂😂