mlkekayauzun Kızlar hamilelik te Corona geçirenler varmı 16 haftalık hamileyim doktorumu aradım kan sulandırıcı iğne verdi onun haricinde hiçbir vermedi. Geçirenler de neler yaşadınız ne yaptınız
Fulyaaa1 mlkekayauzun corona postu o kadar cok acılıyorki bugün 20 saydım en az hangi birine yazacağımı şaşırdım 🥴
Zynbt mlkekayauzun ben geçirdim bugün son günüm. kanamalı gebe olduğum için kullanamadım kan sulandırıcı. Beslenmenize özellikle dikkat edin atlatacaksınız hayırlısıyla inşallah 🙏🏼❣️
suedattncu mlkekayauzun Canım benimde bugün 2. Günüm oksapar iğne verdi bide vitaminlerini kullan dedi. 16+ 1 benimde 😕
mirage333 mlkekayauzun şuan covid im banada sadece parol kullan dedi. Hastanede yaticak kadar agır olmadigin surece kan sulandiriciya gerek yok dedi.
mlkekayauzun Fulyaaa1 ortalıkta bir salgın var gidiyor sanırım 😥 birde aşım da yok o yüzden endişelendim .
mlkekayauzun suedattncu çok geçmiş olsun 😔 nasıl geçiyor benimde normalde olan vitaminlerime devam ediyorum
butterfly4 @mlkekayauzun 25+2 ikinci günüm kan sulandırıcı vermedi sadece parol içebilirsin dedi, çok fazla öksürük var bende
mlkekayauzun butterfly4 bende de boğaz ağrısı ve öksürük var hafif eklem ağrısı çok şükür keyfim yerinde ağız tadım koku alıyorum Ama nedense endişe ediyorum 😔 ilk günüm
suedattncu mlkekayauzun Çok şükür iyiyim dün biraz ağır geçirdim üşüme halsizlik ve baş ağrısı vardı bugün hiçbiri yok . Akşamüstü burnum tıkandı sadece inşallah hepimiz kolay ağrısız atlatırız
Zynbt mlkekayauzun başta bebekten dolayı çok endişelendim zaten düşük riskim de vardı. Ama grip gibi atlattım şuan çok iyiyim ☺️
mlkekayauzun Kbraylmz1 bende durmadan ballı süt portakal suyu ıhlamur aklıma ne geldiyse onu içmeye çalışıyorum su evet iyi gelebilir bende içeyim bol bol boğaz kuruyunca daha çok acıyor
Svg02 mlkekayauzun kan sulandırıcıyı neye göre veriyorlar acaba. Ben de pozitif çıkınca doktoruma yazdım sadece bol su iç c vitamini al parol içebilirsin dedi. Burda gördüm hep kan sulandirici vermişler neye göre veriliyor acaba
meva1annesi Bende 17.haftada koronaya yakalandım kan tahlili yaptılar pıhtı var mı diye bı sorun çıkmadı ama her ihtimale karşı 10 tane kan sulandırıcı iğne verdiler bu hafta detaylı ultrason da bebeğim gayet saglıklıydı
mlkekayauzun meva1annesi meva1annesi ayy çok şükür ben acil e gittim bana hiç birşey yapamayız dediler . Bende sürem biter bitmez kadın doğuma gitmek planım endişe duyuyorm