Smyye1B Ayselkaracizmelli Ben daha kilo almadım aynıyız kaçla kaldınız hamile yada karnınız çıktı mı? 🤔
Ayselkaracizmelli Smyye1B 50 kiloyla hamile kaldım önce 3 kilo verdim sonra 6 kilo aldım ama hala göbek yok bazen baya belli oluyor bazen hiç yok gibi
Seymmakck Valla ben hiç takmıyorum boyum 1.70 48 kilo ile hamile kaldım en son 1 ay önce tartildigimda 54 gelmiştim bide rahim kisaligindan dolayı düşük riskim varmış ve yatıyorum iyice şiştim şu sıralar 23 haftaligiz bu arada
Deryy Zynp44 kış die hareketsiziiz diemi acaba bu kilolar ben 19.hafta olcm ptesi 50 ile hamile kaldım 56 küsürüm kafama takıorum ama sürekli yiorumda bi hop dur demem laZım ekmek mkarna tost pizza ne kilo yapan şey varsa aşkla yapıp yiorum 😅😅
Zynp44 Deryy tatlı aşırı yiyom sürekli çikolata pasta kek gofret cips manyak gibi canım istiyo ahahha ekmeğide yiyom valla hamur işini de 😂😂😂 bide yiyip yatıyom yürüyecek halim yok 😂 kız bide koronayım ya kolum kalkmıyor ahhaha
Zynp44 gulcanozdemir67 en azından tesellin var ikiz 😂 üzülme o yüzden ahahah biz iki canlıyız sen üç canlısın 🤣
Glstannny Zynp44 39 biticek yarın 18 kilo ile doğuma griicem ama kilodan çok ödem oluştu şişlik 😅😅 doguralimda kilo önemli değil 😅😅😅
Zynp44 Zehra9616 benim ilk normalden korkuyorum boyum 1.71 falan ama canım aşırı kıymetli böyle eli çizilse dikiş attırcak tiptenim ahahah sezaryen düşünüyorum veririz inşallah be dimi yiyelim içelim boşver ahahahah
Zynp44 papatya981 şanslısın zayıf hamiş kalmışsın 12 kiloya rağmen hala zayıfsın ahahah senin şansından isterdim 😂 67 ile hamile kaldım tartıldım yemekten sonra 1 saat önce falan 75.7 çıktım 😭