hillal- 5 haftalık hamileliyim doktorum kese var ama bebek gözükmüyor dedi 10 gün sonra gel. Olması gerektiği gibi dedi ama sizce normal mi yasayan var mı aranizda
Zehragniken hillal- kız ben 5+1 de keseyi gördüm 6+4 de bebeği anca gördük. Daha çok erken kuzum gayet normal ne guzel keseyi görmüşsün beni de 10 gün sonra çağırmıştı gittiğim bebeği de görmüştük
Btl44 hillal- bende dün gittim 5+2 keseyi ultrasonla görmedi vajinal muayene ile göründü 15 gün sonra gel bebeği görürsün dedi
Prenseslerimm_3 hillal- bende 5 haftalık iken gitmiştim keseyi gördü bebeği göremedi alttan ultrasonla baktı bebeği o zaman gördü çok minik çok ufak demişti korkmayın
mericherry Daha henüz bebek gözükmez ki , onu görmek zor biraz. 7. Haftada boş mu değil mi kalp atışı var mı, o zaman netleşiyor.
Deletedmom547899 Normal bende 7+2deyim keseyi görmüştüm daha önce pazartesi bebeği göremeye gideceğim:)
edanurbalci hillal- 8. Haftaya kadar yolu var endişe etme benimde öyle olmuştu şimdi 29 haftalığız çok şükür
Kbrkbrr hillal- 5te gittim kese vardı bebek yoktu olması gereken bu şekilde sağlıkşı gebelikler bu şekilde ilerlet dedi bir problem yok 15 gün sonra gel dedi gittim yine bebek görmedi geç döllenme dedi yeni adet tarihi verdi kalp atışıda yok bebekte yok dedi yeni adet tarihine göre 6 haftalıktım bebek geriden geliyodu geç döllenmeden dolayı falan neyse ertesi gün başka hastaneye gittim 6+1 kalp atışı var bebekte var dedi ☺️ Kötüyü düşünme içini ferah tut ☺️
Hira6565 hillal- daha erken canım sıkıntı yapma canım ya iyi düşün iyi olsun çok küçük üstelik canım ben 7+2 de sonra duydum canım geç döllenme de olabiliyor ama ben bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim benim kan pıhtılaşması vardı açıklamasını yaptım endişelenme canım stres sıkıntıdan uzak dur takmamaya çalış çok küçük üstelikte
HappyBabyy hillal- ben 5. Haftada vajinal ile bakılmasına rağmen bebek yoktu, 7+2 de gittim hem bebek hem kalp atışını duyduk korkmayın😍