Nessozz SedaErgun16 hmmm bilemiyorum bizimki öyle çıkmıştı biz de şaşırmıştık. Sizinki de eli kulağındadır bence zor biliyorum ama biraz daha sabır 🥺
Nessozz SedaErgun16 mail de gönderildi, sonuçlar çıkınca eşimi aradılar önce telefonla söylediler diye biliyorum.
eliff92 Momydemet eurofins görüştüm fiyatları çok artmış ama siz acıbadem hastanesine mü gidiyorsunuz kontrole
eliff92 Hermoniegranger Invitae memnun kaldınız mı bütün hastalıklara bakmıyorlar galiba bugün görüştük ama kararsız kaldım
Hermoniegranger eliff92 bakıyorlar aslında bahar hanımdı yanlış hatırlamıyorsam baya yardımcı oldu. Kandan dna ayrıştırıp herşeye bakıyorlar bildiğim kadarıyla ben çok memnun kaldım 10 iş günü içinde de sonuç geldi ve kesin cinsiyet. Sonuçları doktorunuza mail atıyorlar zaten. 
mmerwe35 10.08.2021de İzmir genetikte yaptırdım bende. Doktorun muayenehanesine gelip almışlardı kanı. 3300TL ücreti. Sonuç 10 gün sonra çıkmıştı. Telefonla arayıp sonuç hakkında bilgi verdiler, raporu da Whatsapptan gönderdiler.
ebegebe Bsrrsb2131 bende panorama da yaptırdım gecen hafta 4000 tl ödedim. Daha sonuç bekliyorum tam kaç günde sonuç geldi size ve nasıl ulaştırdılar sonucu
eliff92 Hermoniegranger 70 hastalığa bakanlar var o yüzden sordum bende kararsız kalmıştım ama buraya yaptırdım 3 gün oldu daha 10 günde mi çıkıyo tam sonuçlar detaylı ultrasonada girdiniz mi