Glshhhh94 Kızlar 33+4 haftalıgız.Akşamdan beri kızım sanki karnımı yırtcak gibi ittiriyor bazen alt tarafa itiyor.itiyormu kasılıyormu ne oluyor anlayamiyorum.ilk cocugum bu kasilmalar neye benziyor acaba endiselenmelimiyim🙄
OsmanEge_12 Glshhhh94 karın da sertleşiyor aynı şey bende de var bu sepeplerden 2 gece yattım hastanede dün çıktım bende 33 haftalığım doktor normal böyle şeyler çocuk büyüyor yeri dararıyor kemikleşiyor da artık endişelenmeyin demişti ama tabi su kanama fln olursa hemen hastaneye gidilmeliymiş
canan08_ Glshhhh94 bizde 36 haftadayız geçen hafta kontrölde bende doktora nasıl sancıları ciddiye almam gerektiğini sordu karın böyle sertleşir belde ve kasıklarda sancı olur dedi 3ününde birlikte olması durumunda artık takip edilmesini söyledi. Bence sizinki normal hareketleridir çünkü benimde şuan ters döndüğü için ayakları sürekli kasıklarıma doğru direniyor sanki 🙈
Zehra9616 Glshhhh94 kasilma ufak ince agridir sancin varsa sen hissetmezsen bebegin hisseder toplanir farki bu cnm
Glshhhh94 OsmanEge_12 Geçmiş olsun simdi iyimisiniz?aşiri bi rahatsizlik hissetmiyorum ama bebek hareketimi yoksa rahim kasilmasimi ayirt edemedigim icin korktum bian🙈
Glshhhh94 canan08_ Valla insan korkuyor iste en kucuk degisik birseyde acaba oylemi boylemi diye🙈belki benimkide dönmüştür bise olmustur sagolsun dk basi wc nobeti tutturuyor🙈