Dilekskmn25 Eylulannesi80 bende bir arkadaşımdan doğumdan sonra içerde parça unuttuğunu duymuştum plesanta parçası sonradan tekrar operasyon geçirmişti
Esma46800 Merve4680 Abdullah tok Adana’da tüp bebek merkezindeydi burada olduğunu duydum benim ikinci transferimi Abdullah hoca yapmıştı
Merve4680 Esma46800 Ksü de tüp bebek merkezinde kendisi güzel ilgilendi benimle eşimi de beni gÜzel yönlendirdi
1010AY_ hnddg maraşta pek doğru düzgün kadın doğum doktoru yok önerdikleri doktorların çoğu iyi değil bence Önder Ercana gitmelisin bir riskin yoksa eğer ona gidiyor insanlar genelde ve tıp fakültesinde Abdullah Tok
gebe_ebe Her yerde özeller öneriliyor, devlette hiç iyi doktor yok mu acaba, yoksa randevu sorunundan dolayı mıdır?
Zeyzeykr hnddg 40 mız yeni çıktı cnm markaside alper bey var biz çok memnun kaldık tavsiye ederim sezeryan oldum estetik dikiş yapmış bende tavsiye üzerine gitmiştim 👍👍
Yarun Merve4680 Azizinannesi2 ben ilk doğmumu vatanda hilal beber kireçci yapmıştı hiç memnun kalmadım berbat ötesi o yüzden devlet düşünüyorum ama çocuk hastanesi çok pis dediler Suriyeliler yüzünden ben erzincandan gelicem doğuma ve doğum haftası filan gelmek istiyorum burada doktorum ile konuşup sezeryan olacağım araştırmada tek kişilik oda kiralayabiliyormuşsun
Luzia O kadar doktora gittim Sular Akademide ki Önder Ercan bambaşka bi doktor gerçekten öylesini görmedim 🙂 kafanızda tek bir soru işareti bile bırakmıyor bi o kadar da mütevazi tavsiye ederim
ayse-huseyin16 hnddg Eylulannesi80 Nisak Semih yancar kesinlikle berbat bir doktor gerçekten herşeyi paraya bağlıyor ve insanı sürekli azarlar şekilde konuşuyor
Eylulannesi80 ayse-huseyin16 aynen öyle ben Önder Ercan’a geçtim hayatımın yanlışını yapmışım 30 hafta ona inanıp okadar zaman geçirmekle. Dünyanın kendi etrafında döndüğüne felan inanıyor sanırım o .
ayse-huseyin16 hnddg bizde Maraşlı değiliz 28 haftalık gebeyim megaparkta semih yancarı çok duyduk ilk 17 gafta ona gidiyorduk ama hep bi azarlama bi para mevzusu sürekli en son doğum ücreti sorduğumda fiyatlar 3000-3500 aradı değişiyor yeni yılda fiyatlar güncellenecek ama siz düzenli muayenelere gelmediğiniz için max ücretten doğum yapacaksınız dedi bardağı taşıran son damla oldu diyebilirim hastane değiştirme kararı aldık çünkü Önder Ercan’ı çok duymuştuk şu an ona gidiyoruz ama bende erkek doktor fobisi oluşmaya başladı ondan kaynaklı yine sular akademide Semiha Cengiz’e gitmeyi düşünüyoruz
sedaemlik Vatan hastanesi Mehtap Bayrak Gizir ,, çok ilgili bilgisi yüksek bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum 🙏
Yenianne80 Sular akademi Önder Ercan kesinlikle tavsiye ederim henüz dogum olmadı 38deyim bu haftaya kadar ilgisi bilgisi gayet güzeldi doğumunda güzel olacağını düşünüyorum 7/24 ulaşabileceğiniz bir doktor düşünün ve anlayışlı.
Yarun Merve4680 merhabalar acaba siz Bülent köstü ye gittiniz mi sezeryan doğum ücretini öğrenecektim