Busra2013 Kızlar aksam 2 de uyuyom sabah 11 de uyanıom sureklı uykulu gıbıyım ıs yapasım yok her an uyumak ıstıom nıye boyle oldum normalmı bu anlamadım
semakulekci Busra2013 Bende öyleyim canım aynı valla gece sürekli tuvalete çıkmaktan saat başı uyku gidiyor zaten. Birde geç saate kdr uykum gelmiyor 1-2 gibi yatıyorum.Sonra uyuyorum bu sefer de kaburga batmasına sol kalça uyuşmasına uyanıyorum flan 8 de kalkıyorum öyle böyle sonra bakıyorum başım ağrıyor gözüm kapanıyor yatıyorum 11 de kalkıyorum. Ama işte gel gör ki kahvaltı flan yapınca yine bir ağırlık basıyor 🤭😀 sanırım vücut enerji toplamaya çalışıyor bebetolar için
hilalmevsim_3467 Busra2013 Gece sürekli uyanıyorum zaten geç yatıyorum 1-2 gibi… Sabah 7 de kalkıyorum tekrar yatıyorum biraz daha uyuyorum gün içinde çok uyku bastırıyo gece uyuyamadığım için… İyice ağırlaştık artık haliyle.. 33+6 dayım bu arada… Doktorun deyimiyle 33 gün kaldı Allah ın izniyle sağsalim alaydık kucaklarımıza 🙏
dilara_cinar99 Valla bende gece 10 kez uyanıyorum 11 buçuk gibi uyanıyorum sonra 6 buçuk gibi tekrar uykum geliyor bı saat öyle uyuyorum 🤷🏻♀️
Busra2013 dilara_cinar99 ben zaten uykudan 10 drfa uyanıom gecelerı aksama kdr dırenuom gerı uyumamak ıcın daha yenı uykuda kalmusım kalktım terlwmısım fln 20 dk fln olmustur uyumusum korktum nıe boyle uyuyom uykum gelıo dıe
Ozge-Can Bende 35 haftalık oldum çok çabuk yoruluyorum nefesim daralıyor , gece zaten tuvalete kalkmaktan öyle deliksiz uyku uyuyamıyorum artık iyice zorlaşmaya başladı Allahım gücümüzü kuvvetimizi arttırsın .
Ozge-Can Busra2013 özellikle sabaha karşı hareketleniyor ama öyle belirli bir saati yok açıkçası artık sert hissediyorum hareketlerini peki siz ?
Busra2013 Ozge-Can benım hareketlerı cok ıyıydı ama bu 3 gundur gucsuz vuruyor bazen sert vuruo bazende karnıma bakmadan hateket ettıgını anlamıom bazende asagıda kendını gerıo gıbı
Ozge-Can Busra2013 zaten öyle çok düzenli hareket etmesini beklemeyelim günde en az 8 kez hareket etmesi gerekiyormuş doktorum öyle söyledi sabah öğle akşam şeklinde düzenli olmasını bekleme dedi bundan sonra 2 haftada 1 gideceğimiz için aklımıza takılanları sorma şansımız olur.
Ozge-Can Busra2013 zaten öyle çok düzenli hareket etmesini beklemeyelim günde en az 8 kez hareket etmesi gerekiyormuş doktorum öyle söyledi sabah öğle akşam şeklinde düzenli olmasını bekleme dedi bundan sonra 2 haftada 1 gideceğimiz için aklımıza takılanları sorma şansımız olur.
Ozge-Can Busra2013 artık büyüdükçe de hareketleri sınırlanıyor olabilir bu da çok normal yeri daralıyor.
Busra2013 Ozge-Can malesef benım pazartwsı son kontrolum yurt dısı turkıye gıbı degıl ben snaıyordumkı bu haftadsn sonra 2 hafta 1 hafta arayla cagırır ama yanıldım😏ama pazartwsı konuscm ben hafta hafta bakılmasını ıstıcm ınsallah bakarlar
Ozge-Can Busra2013 öyle mi doğrudur sistem farklı işliyor demek ki , siz talepde bulunun umarım istediğiniz gibi işler süreç.