• Beslenme
  • Allah icin bakın.Süt artsın diye pekmeze kuru mayayı duydunuz mu 🤲

Tecrübesi olan var mı , ne olur bilen söylesin 🙏🏻Kızım sarılık olmak üzere nasıl önüne geçeyim diye uğraşıyorum..

%100 rezene özelikle ben onun gibi artıran görmedim ben içtim direk sütüm geldi sezeryandan allaha şükür olsun hatta günde 2.3 kez biberon doldurup agaç dibine bile döktüm

eeylulum pekmezle değilde sade kuru maya süt artırıyormus banada söyleyen cok olmustu

Yaş mayayı sulandırıp içmeyi doktoru önermişti gelinimize varmış yani böyle bir şey ama solgarın bira mayası içeren bir hapı vardı asıl onunla aşırı arttı sütü

Slim02- rezeneyi aktradan bugün aldım , nasıl yapmam gerekir? Çok gergin ve stresliyim elim ayağıma dolaştı .

eeylulum valla ben denemedim sadece dogum yaptıktan sonra arayan herkes mutlaka dene süt filan yapar demişti yapıyormuş da internetten filan bak istersen

eeylulum çay gibi üç dört dakika bekletip içeceksiniz. Panik olmayın o daha da geriye götürür sizi. İki üç litre su için. Tahin pekmez yiyin. Komposto yapın için. İncir tüketin.

eeylulum sütünüz tam gelene kadar yani doyurana kadar bence mama takviyesi de yapin. Sagma makineniz varsa surekli uyarın memenizi artacaktir ve duzenli besleyici seyker yiyip bol bol su için. Benim sutum yetmiyordu mama vermedim emsin diye sarilik oldu ve 3 gun mavi ışık aldi.

eeylulum sıcak suya at biraz dinlensin ılık iç ama sıcak içme canım