Sedacyln Kızlar 38 haftalığım el parmak aralarım aşırı kaşınıyor 1 haftadır ve beyaz beyaz derim dökülüyor kaşıdıkça. Krem falan sürüp yumuşatıyorum ama fayda etmiyo başına gelen varmı yada çözüm yolu bilen
gurbetcianne97 Sedacyln bence bir doktora gösterin muhakkak anlattığınız kasarıyla mantar da olabilir 🙊
_su Fulyaaa1 ne gibi önemlem aldınız peki benim parmak araladında felan değil ama özel böyle cevresinde putur puturluk ve kolumda var doktor losyon ve allerset verdi umarım gecer bebekten korkuyorum doğduktan sonra bulaşır diye
Sedacyln Fulyaaa1 bende öyle birşey yokta ellerim aşırı çatlak geçmiyo üstüne bide kaşıntı başladı sinir bozucu
Fulyaaa1 _su sizde dr mi var 🥴🥴 8 aydır cekiyoruz valla herseyi yaptık temizlik yapmaktan ütü yapmaktan ilallah ettimm
_su Fulyaaa1 şuan herkeste var maalesef ki hemen hemen çok illahlah bişey malesefki peki bebek oldumu olacakmı sizin
_su Fulyaaa1 bizimde şuan öyle 30 dayız bizde sirkeyle kekik kaynatıp deneyin isterseniz bi pansuman yapın baya rahatlatıyor o