EdaSunar Kızlar çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyorlar bide çok acıyo mu ya beni baya korkuttular da
Abdusunannesi EdaSunar genelde doğuma yakın zamanda yapıyolar ya da doğum başladığında ama kendinizi kalmadığınız sürece zorluğu yok
Zeyyyn EdaSunar 36dan sonra ağrınız var ise yaparlar genelde 37de yapılıyor bazı bilgilere kulaklarınızı kapayın öyle gidin stres yapmayın normal doğum yapcaksnz orda da yapılıyor zaten o yüzden herkeste ağrı acı olmuyor kendinizi kasmayın rahat olun
B-Tugce EdaSunar daha dün yapıldı hiç korkma jel sürüp parmakla baktı . 10 saniye falan sürdü. Hiç korkulcak bişey yok neden böyle abartmış insanlar anlamadım. Belki doktordan doktora değişiyordur 🌸 sen sakin ol sıkma kendini ☺️
gzdeozss EdaSunar 38.haftada olmuştum ben abartılacak birşey yokmuş burda göz korkutan çok kişi vardı doktor parmağına jel döküp 2 parmağıyla bakıyor 15-20 saniye anca sürüyor
EdaSunar B-Tugce inan çatı muayenesinden sonra Sezeryane karar veren insanlar ver çevremde çatı muayenesi o kadar acıyorsa doğumu düşünemiyorum diyenlerden sonra baya korktum ama güzel yorumlarınız baya rahatlattı beni 🥰 teşekkür ederim 🥰😇