Esenkaplan Merhabalar kizlar 4 haftada bir dr kontrolüne gidiyorum bi hamileligimin basinda kan aldi degerlerime bakti birde seker yuklemesinde bakildi sonra bi daha hic kan almadi 28.haftamdayim
papatya981 Esenkaplan hastanede sadece ilk zaman birde şeker yuklemesinde alındı ama her ay sağlık ocağına da gidiyorum orada bakılıyor idrar ve kana her ay
sherlock Esenkaplan alınmıyor canım sağlık ocağının yaptığı taramalarda vermiştim bir de kendimi halsiz hisssediyorum diye gidip kendim verdim demir baktırdım. 33hfyım.
Gamze__79 Esenkaplan her kontrolde alınmıyor Benden kan Bi ilk 4 haftalık gıttıgımde alındı birde ikili tarama testi için kan alınmıştı
BMelek Esenkaplan doktorum istemiyor ama aylik saglik ocagi cagirip bakiyor doktorumda oradan kontrol ediyor benim ekstra birsey icin istemedi hic
Velaguv Esenkaplan hayır ikili üçlü ve seker testinde alındı bide geçen gün tarihim belli olmuşken alındı okadar
betllyanar- Esenkaplan ben her ay verdım hastane harici saglık ocagıda takıp etmek zorunda oldugu için hekimim her ay kan ve idrar tahlılı yapıyordu . Ama yine de hekıme baglı olabılır bence her ay tahlillern yapılması önemli.
Esenkaplan betllyanar- idrar tahlili her ay yaptim ama kan her ay yapmadi ikili testte vitamin değerlerine bakiyolarmi
Merve234 Merve234 Sanirim bakılmıyor down sendromu vs bakılıyor ekstra baktıkları bişey var mı bilmiyorum benim de ilk hamileligim🤗
betllyanar- Esenkaplan ikili test ayrı aylık rutin kan degerleri çok ayrı bişey kandan heptit troıt enfeksiyon varmı yok mu onlara balılır ikili test gen taramasıdır.
Busra2013 Esenkaplan ıkılı teste kan vermıstım bıde seker yuklemede ama her gıttıgımde ıdrara bakılıyor kana bakılmıo
aysnrsvs Esenkaplan herhangi bir sorun yoksa bakılmıyor benim troidim yüksek takip edilmesi gerekiyor ayda bir kan tahlili yapılıyor
Halime0638 Esenkaplan ben her gitmemde veriyorum her ay veriyordum yani simdi haftada bi gittigim icin vermiyorum ama Kendi isteğimle vermiyorum
Esenkaplan Merve234 ayin 2 sinde randevum var vericem dr a soyleyip😊hayirli olsun sizede saglikla gelsin 🤲🏻