Meral96 Kizlar merhaba. Bazen goruyordum resim atiyordunuz. Bir kac tane test resmi koyulasana kadar yaptiginiz testleri resmini atarmisiniz
Meral96 Melek1111 https://resimyukle.io/r/UK1XQktVow Bu benimki yumurtlama olmus mu acaba anlayamadim
Melek1111 Hayır olmamış T çizgisi C çizgisi kadar koyu olmalı .Ya da T çizgisi C çizgisinden daha da koyu olmalı yumurtlama için
Melek1111 Sakın stres yapmayın benim bu testi yaptığım ay stresten adetim 10 gün gecikti .Yumurtlamamda ne kadar geç oldu baksanıza 😓 ondan sonra 2 ay daha yumurta takibi yaptım çok şükür hamile kaldım
Meral96 Melek1111 tesekkur ederim canim. Stres yapmiyorum ama heyecanliyim🥰 Ben tahmin ediyorum ne zaman ola bilir yumurtlamam diye. Acaba o tahmin ettiyim gun olucakmi diye merak ediyorum 😃. Testle mi hamile kaldiniz? Bu testi yaptiginiz ay kalmadiniz mi?
Melek1111 Meral96 ben bu testi yaptığım ay yumurtlama günümde panik atak krizi geçirdim 😂😂 kendimi o kadar sıkmışım ki fenalaştım o gün .Hamile de kalamadım tbi o kadar stres altında
Melek1111 biranneadayiyim 2. Ay denediğimde 16. Gün yumurtladım 3. Ay denediğimde 17. Gün yumurtladım ve hamile kaldım
Meral96 Melek1111 Nehir-Poyraz Cerennnn5858 Kizlar bi buna bakar misiniz @Melek1111 canim olmusmu sence senin resmlerindede bi koyu oluyo sonra tekrar aciliyor normal dimi oyle olmasi
Cerennnn5858 Kızlar adetime 2 gün var begelik testi negatif ovulasyonda silik çizgi cıkıyo. Resim yukleyemedim nasıl yüklüyoruz
Nehir-Poyraz Cerennnn5858 ovulasyon her zaman silik çıkar zaten. Ovulasyonda gebelik beta 80leri geçince koyu çıkıyor onla boşuna kafanı karıştırma