Yasemiiin- Kızlar 10. Haftadayım. Akıntım olduğunu söylediğimde Dr alttan muayene etmeden bu antibiyotik fitili verdi. ( GYNO MAX XL 200 mg / 300 mg / 100 mg ) İlacın prospektüsünde hamileliğin ilk 3 ayında olanlar kullanmamalıdır diyor. Daha önce kullanan var mı ? Kafam karıştı
Kbrkbrr Yasemiiin- mantar tedavimde kullanmıştım gebelikten önce. çok yakıyodu o bölgeyi nasıl dayanıyosun 😟
Dudu_123 Yasemiiin- ben 27+1 deyim perşembe doktorum bana verdi ama idrar testim de enfeksiyon çıkmıştı prospektüsünü okuyunca benimde gözüme çarpmıştı ilk 3 ayda kullanılmaz diye bilemedim ki şimdi akıntın hangi renk ?
Buseyllzr Yasemiiin- benimde idrar yolu enfeksiyonum vardı 10 haftalıkken kan ve idrar testinde çıkmıştı. Doktorum enfeksiyon için şuan bişey yazamam çok erken 16. Haftada başlarız tedaviye dedi 16 da gittiğimde bana da gyno max fitil verdi içinde iki tane oluyor 3 gün arayla kullandım akıntım geçti çok şükür mantar vardı bendede
Yasemiiin- Kbrkbrr Kullanmadım henüz , bu akşam başlayacaktım. Prospektüsü okuyayım dedim hamileliğin ilk 3 ayında kullanılmamalı diyor. 🙄
Kbrkbrr Yasemiiin- doktorun verdiyse demek ki bi sakınca görmedi canım. Mantar berbat bişey bende gebelikte yaşamıştım ama bunu kullanmamıştım başka bişeydi adı. Kullanan biri söyler inşallahta içini rahatlatır 🌸
Yasemiiin- Kbrkbrr inşallah canım , ilk 3 ayda kullanan yoksa kullanmayı düşünmüyorum, belki de başka Dr a gider sorarım. Çünkü akıntı var dedim muayene etmeden verdi. Belki de normal bir akıntıdır kullanmama gerek yoktur 😊
Kbrkbrr Yasemiiin- bi dr.dan bilgi alsan senin için daha faydalı olur. Çünkü her ilaç herkeste aynı etkiyi vermeyebilir. Umarım en kısa sürede geçer 🙏
Yasemiiin- Dudu_123 Dudu_123 krem rengi , geçenlerde 1 gün sarıydı ama o gün nerdeyse hiç su içmemiştim ona bağlıyorum 🤷🏽♀️
Yasemiiin- Buseyllzr ne kan testi ne idrar testi. Muayene bile etmeden bu ilacı verdi sadece ultrasonla bebeğe baktı. O yüzden tereddütlerim var
Buseyllzr Yasemiiin- bende 10.haftamda idrar testinde ckmsti enfeksiyon 16 da gittiğimde hatırlattım ilaç verecektiniz diye şikayetlerimi sordu anlattım hiç test felan istemedi hamilelikte sık olur dedi ve bu fitili verdi iyi de geldi gerçekten çok şükür ne akıntı ne kaşıntı hicbisey olmuyor
Yasemiiin- Buseyllzr ilk 3 ayı geçmişsin canım ama şimdi ben daha geçmediğim için arada kaldım yarın başka bir Dr a da sorup öyle kullanırım diye düşünüyorum 😌