Annesiveminnak Selamlar 8+5 iz suan kusma gibi bi durum yok ama surekli agzimda aci bir tat var asla bisey yiyemiyorum oyle ki bu tat resmen basimi agritiyor nasil gecer herhangi bisey gecirir mi bu tadi nolur yardimmmm😔😔😔😔
Yazyagmuru68 Annesiveminnak yarin 14haftalik olacam o tat yuzundenn kac haftadir neler cekiyorum mdemin bulantisi olmasa bile o tat yuzunden bisey yiyemez oldum hayatim mahvoldu resmen
Lodrel Annesiveminnak 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat koyup karıştırdım. Acı tat geldikçe gidip bir yudum alıp ağzımı çalkalayıp tükürüyorum. İlk hamileliğimde doğurana kadar geçmemişti bende o tat. Bunu keşke o zaman da bilseydim
bluees1207 Annesiveminnak bende de vardı şeker emiyordum sık sık o ağız tadımı değiştiriyordu bi deneyin isterseniz
Annesiveminnak Yazyagmuru68 3 aydan sonra biter gibi seyler yaziyodu internette demekki oyle olmuyor. Gercekten mide bulantisi kadar vahim bir durum bu nasil devam edecek blmiorm
Senemturan Benimde aci tat vardi agzmda ictigim sudan yedigm yemekden tat alamiyordm 4. aya girdigimde gecti bende mide bulantim devam ediyor sadece
1Aslihan1 Yemek düşündükçe midem bulanıyor 67 kilo ile hamile kaldım 9. Haftadayım 65 kiloyum yemek asla yiyemiyorum sebze asla yiyemiyorum tost ve kuru şeylerle geçiyor günlerim resmen çok sıkıldım bu durumdan 🥺
Annesiveminnak 1Aslihan1 ben de ayni durumdayim et sebze gibi seyler yiyemiyorum asla simit peynir domates oyle seyler o da sabah aksama dogru ne olursa olsun yiyemiyorum agzimi acasim gelmio oyle soyliim insallah gecer bi an once🙏🙏
Keyf_endam19 11 haftalığım ağzımda ki o metal tadı asla geçmiyor 6 kilo verdim ciddi anlam da hiçbişey yiyemiyorum o tat midemi bulandırıyor kendimden tiksiniyorum resmen 3. Aydan sonra geçer dediler haftaya geçmesini umuyorum
Annesiveminnak Keyf_endam19 ahh hadi inşallah gecer canim cok az kalmis 🙏 9 hafta oldum ben de bugun 3 hafta sonra belki benim de gecer
Yazyagmuru68 O kadar kotu bisey ki ne yerseniz yiyin ne icerseniz icin onu yuttuktan hemen sonra o tadi almaya basliyosunuz beynimde simsekler cakiyor resmen igrenç bisey bu 🥺 bian once gecsinn hepimizinkki insallah
Hilal2266 Annesiveminnak yeşil ekşi elmaya tuz döküp yiyorum aşırı derecede bulantım yok ama bunu yapınca daha rahat yiyorum bulantım olmuyor