AytenFaruk Arkadaşlar 40. Haftamdayım 3 gün önce kontrolüm vardı hastaneye gittiğimde sancım çıktı ve 3 cm açıklığım vardı kendi doktorum yatırmak istedi ama doğum bölümünde ki doktor evi yakın sancısı sıklaşınca gelsin burda sıkılır ve korkar dedi beni eve gönderdi ertesi gün nişanım geldi sürekli sancı veya su bekliyorum hiç bi belirti yok şimdi olan ağrılarım da gitti hatta daha hareketliyim öncesine göre dün temizlik yaptım,merdiven sildim ağrım yok ama bebeğimin hareketlerinde azalma var gibi doktorumda bayram tatilinde acile gidip doktorla konuşsam mı açılmam 3cm de kaldı mı acaba ağrım yok suyum gelmedi ama nişan geldi offf beklemek ne zormuş tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen ağrım olmasa da hastaneye gitsem mi acaba?
Semakacan AytenFaruk git tabiki de 3 cm açılma varmış eminim artmıştır açılma nişan da gelmiş niye bekliyorsun ki bazıları sanciyi hissetmezmis bence bı görün sıkıntı olmasın zaten hastane yakınmış☺️
AyeHakanKrk AytenFaruk bebeğiniz bir yerde sürekli toplanıyor muydu . Ben de 38+4 üm 1 cm açıklığım var bugün inanılmaz derece de hep toplandı sol tarafa acaba dogum belirtisi mi
AytenFaruk NekwaSultan Hala hiç ağrım yok kızımda hareket edince için raahtladı daha gitmedim hava da çok sıcak akşam üstü gideceğim ama çok korkuyorum ayaklarım geri geri gidiyor açılma için alttan kontrol yapıyorlar çok acıtıyor 😔 ama akşam üzeri gideceğim mecbur 😔
NekwaSultan AytenFaruk Canım simdi sancin olmadığı için saçmalıyorsun yani 🤣 Sanci gelince biran once doğurim diceksin. Acilma içinde kendini kasma afedersin iliskideki gibi rahat olursan acimaz o zatn acik. Aksam mutlaka git bizede haber ver durumu
AytenFaruk NekwaSultan Hastaneden geliyorum şimdi bugün çok uzun sürdü kontrolüm sancım çok az çıkıyor açıklık 3 cm hala değişmemiş idrarımda da enfeksiyon çıktı ilaç yazdı doktor bi de gün aşırı takip edelim dedi çarşamba tekrar gideceğim 😔
AytenFaruk AyeHakanKrk benim bebeğim normalde çok hareketli bi yere toplanması çok oluyor ama tek toplanma doğum belirtisi değil dayanılmaz sancı, sancı olmazsa su gelmesi doktorlar önce bunu soruyor malesef 😔
AytenFaruk NekwaSultan aynen öyle olacak akışına bırakıp sancı ya da su bekleyeceğiz gün aşırı kontrol dedi bakalım ne olacak. 🤗