neannemioluyorum Kızlar doğum anında , doğumdan sonra yanınızda kim kalsın istersiniz anneniz mi kayınvalide mi
kahvesever__ neannemioluyorum annem yanımda olmuycak ben gurbetteyim uzaktayım gelemiycek kayınvadem de yok rahmetli Olmuş eşim olucak yanımda inşallah 🙏
LawyerEce neannemioluyorum Kayınvalidemlede rahatım aslında ama mesela kanamam olsa ya da özel bir olay olsa kayınvalideme diyemem çekinirim. Doğumdan sonra direncim kalmıyor zaten acıktığımda kayınvalideme diyemem ki ben acıktım yemek yap diye. Annem benim yanımda kalıyor yardım vs ediyor kayınvalidem de eğer isterse bize yemek getiriyor onun dışında rahat edemem.
moom222 neannemioluyorum kayınvalide ile ara ne kadar iyi olursa olsun gerekirse can ciğer kuzu sarma yine annemi isterim başından beride annemi istiyorum
Esraliiii neannemioluyorum kendi başıma zaten zor stresli an o onu dicek bu bunu tek olmak en iyisi tektim de zaten
gulsonmez27 Annem kardeşimin okulu olduğu için maalesef gelemiyor.Kayınvalidemle evim çok yakın o yüzden mecburen kayınvalidem kalacak yanımda.Tercihim annem olurdu ama
Elifgoktug1 neannemioluyorum annemle çünkü sezaryen doğum yaptım ilkini bu da sezaryen olcak af buyurun donuma kadar annem çekerdi duşumu bile annem aldırdı dik duramadigim için kanama vs olayları sıkıntı kayinvalidem le rahat edemem 🤷♀️
Elifgoktug1 neannemioluyorum ben emzirirken bile çok rahatsız oldum arkamı dönüyordum kadın kadına ama en ufak yerden bile görmesi rahatsiz ediyordu beni
neannemioluyorum okuyor benimde ama ben biraz korkuyorum tecrübeli annemi istiyorum o yüzden ama eşimi de istiyorum tabiki de ikisi de olsun yanımda
55busrayayla neannemioluyorum Ben kesinlikle annemden başka hiç kimseyi istemiyorum hatta kırkım çıkana kadar hiç kimse gelsin gitsin istemiyorum açıkçası özellikle de kocamın tarafını.