Nisan4523 Fatmsa onda ayrılınca ağtıları bir anda hissediyormuşsun. Ve ayılmak zod oluyormuş diyorlar. Bi de açıkçası bebeğinin doğumunu görmek ve hatta herkesten önce bebeğini kendin görmek çok güzel bi duygu. Genel anestezide uyanasıya kadar saatler geçiyor
Nisan4523 Ela532 hayır bence. Şöyle söyleyeyim, hem benim canım çok tatlıdır, hem de panik biriyimdir. Ama ona rağmen o bastırmalar etkilemedi beni. Öyle anlık bi şey zaten. 5-6 saniye sürüyor. Sen anlayasıya bebiş gelmiş oluyor
Nisan4523 123456__ çok teşekkür ederim amin. Evet ilk doğumumdu. Doğumdan sonra beni odaya aldıklarında zaten kum torbası koydular karnıma. O şekilde bekledim bi 4-5 saat. Zaten odaya alındıktan sonra 5 saat civarı daha narkoz etkisiyle acı hissetmiyorsun. O sürenin sonlarına doğru gelip kum torbasını alıp karnına bastırıyolar ama zaten acı hissin yok. Sadece bastırdığını hissediyosun o kadar. Hiç zorlanmadım onda. Yani sezaryene dair zor diyebikeceğim o kısım aklımda bile kalmamış. O kadar rahatmış demek ki. Sadece zor olan kısım ayağa kalkıp dolaşma işleri. Onları da mecbur bebişin için yapıyosun zaten. Çünkü sana muhtaç. Ben 3.günümde ayaklandım. Dün 4.günümdü ve bebişi hastaneye filan götürdük kontrole. Evde etrafı filan toparladım biraz. Yani kolay ayaklandım sonrasında da. Direnmek gerekiyor sadece bol bol yürüyerek
123456__ Nisan4523 Anladım cok teşekkür ederim canım öyle güzel geçmiş ki maşallah ❤️ Ben o bastrmadqn cok korkuyorum ben de narkozun etkisiyle hiç ağrı hissetmem inşaAllah ❤️
Nisan4523 omerim32 Belden aşağı uyuşturuyor. Belind katster takılıyornve ameliyst sonrası katater orda kalıyor. Ağrı kesici gibi şeyler ordan vücüda veriliyor sonrasında. Epiduralda hiç baş ağrım olmadı. Sıfırdı ysni. Spinalde çok baş ağrısı oluyormuş mesela. Zaten birazda ondan epidural seçtim. Kesinlikle daha konforlu.
star3star 123456__ onu ben ablamda gördüm.tamamen bayıltarak olmuştu doğumunu.sonrasında hemşire geldi tabi ablam ayıktı odada.hemşire karnına ve parmağıyla vajinasına bir bastırdı ablam havaya hopladı.hemşire bunu yapmk zorundayım çnkü normal doğumla bu kendiliğinden atılıyo ama sezeryanla atılamıyo böyle yapark çırmk zorundayım demişti
star3star 123456__ ama anlık bişey oldu 1 dkkalık bişeydi.ablam ertesi gün taburcu oldu eve çamaşır yıkayıp ütü yaptı hiç yatmadı çok başarılı geçmişti.tabi herkesin bünyesinde farklılık gösterir