Sahinse_ Konyada doğum yapacak anneler var mı acaba doktorun sıcakkanlı olması ben ve eşim için cok önemli doktor önerisinde bulunabilir misiniz ?
Melikeee4242 Sahinse_ merhaba canım bende medova hastanesi güler hanıma gıdıyorum ılgılı guler yuzlu sen sormadan kendısı herseyı acıklıyor tavsıye ederım ☺️
caghan_annesi Sahinse_ medicana hüsnü alptekin her gittiğinde detaylı şekilde tüm ölçümlere bakıyo bebeğin 15 dk falan
Gulra Ben sibel özler ve mehmet bardakçıya gittim hiç beğenmedim. Suratsız ve ilgisizlerdi.medova seçil kahveciye gidiyorum iyiki diyorum. Her randevuda ne var ne yok bakıyor ingileniyor.
Sahinse_ Gulra Medicana Sibel Özer’e ben de gittim gerçekten hiç memnun kalmadım kimseye tavsiye etmem hiç samimi değildi.Sadece işini yapmış olmak için yapanlardan diye düşünüyorum
Sahinse_ Gulra ben de medova Fuat Demir’e gittim en son ama onda da beklediğim samimiyeti alamadım. Cok övgü üzerine gitmiştim oysaki ama dediğim gibi sanırım her doktorun herkesle iletişimi bir olmuyor ben o elektriği alamadım. O yüzden yeni doktor arayışına girdim benle konuşsun istiyorum açıkçası rahatlatsın her hamile annenin buna ihtiyacı var. Seçil hanımı merak ettim normal doğum istiyorum bir aksilik çıkmazsa beni motive etsin birlikte yürütelim istiyorum.
irem-Dora Ben de büyükşehir hastanesi Aişe hanım’a gidiyorum, gayet memnunum, ilgili her sorumu detaylıca yanıtlıyor, özelden yazdığımda dahi mesai dışında ilgileniyor